Славена Вътова явно преживява доста труден период, след като отново се е изнесла от семейното им жилище с Юлиян Цолов и сега е под наем с двете им деца, научи ексклузивно HotArena.

Свързани новини

03.11.2023 09:30

Мис Славена заряза разорения си мъж

Видян 2036 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Славена Вътова явно преживява доста труден период, след като отново се е изнесла от семейното им жилище с Юлиян Цолов и сега е под наем с двете им деца, съобщава HotArena.

За нещастие, това се случва за втори път в последните 18 месеца. Предишното изнасяне беше породено от надеждата ѝ да заживее с тогавашния си любовник -  политологът Слави Василев. 6 месеца по късно обаче Славена се върна в семейното жилище с подвита опашка. Оказа се, че неотдавна тя е прехвърлила нейния дял от апартамента на Юлиян, който пък всячески вече се опитва да го продаде.
 
Припомняме, че законната ѝ половинка Юлиян Цолов е с повдигнато обвинение от прокуратурата за измами в особено големи размери. Предстои му гастрол в съда където ще се обяснява какви ги е вършил.
 
Според близки до Славена при нея положението е доста критично. След като ѝ се наложило да плаща сметките на цялото домакинство и даже и кафетата на Юлиян в продължение на година, миската решила че е време да зареже веднъж завинаги псевдо бизнесмена. Явно тя никога не си е представяла да живее с толкова изпаднал  мъж, публично обвинен в кражби.
 
Явно обаче Славена умее да гледа напред, защото доста бързо се е ориентирала и все по-често е забелязвана в компанията на нов мъж.  За разлика от нея, Юлиян Цолов отчаяно обикаля заведенията с негов близък, който му плаща салатата и кафето. Той се мята на различни момичета за да избие комплекса си по Славена, представяйки се за заможен баровец. Често обаче ридае и се надява Славена да се върне отново при него.

Ще има ли ново завръщане, тепърва ул. "Оборище" очаква да разбере. Все пак шанс, казват, се дава до два пъти. Третият път си е чиста глупост.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.11.2023 16:49

    Алчността за пари и богатства е пословична при по-голямата част от нежният пол . Понякога мечтаейки си яко лежане и трошене на неспечелени с труд пари цял живот , принуждават красавици да започнат работа , истинска за къшей хляб .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак