„В разгара на новата учебна година и с бързо настъпwащите есенно-зимни сезони, когато дните стават по-къси и се стъмва по-рано, е все по-наложително да се обърне сериозно внимание на учениците и всички пешеходци за стъпките, които гарантират безопасното пресичане и придвижване в градка среда“ – коментира Сара Младенова.

Свързани новини

25.09.2023 13:24

Мис България се включва в гражданска инициатива за пътна безопасност в Шумен

Видян 989 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мис България 2021 Сара Младенова се включва в местна гражданска инициатива за пътна безопасност в Шумен.

В партньорство с Гражданско сдружение „Гласът на Шумен“, които са и основни инициатори на тази инициатива в Шумен, Сара Младенова ще съпровожда ученици и ще им дава насоки как да пресичат безопасно по пешеходна пътека. „Гласът на Шумен“ съвместно с Мис България 2021 ще проведат акция като част от тази инициатива на 26 септември – вторник, в района на бул. Мадара в обедните часове, когато трафикът от ученици е най-голям. От гражданското сдружение са подсигурили и малки изненади за децата, които вземат участие в акцията, а именно светлоотразителни връзки за обувки, които светят в тъмното и правят пешеходците по-видими за шофьорите и така намаляват шанса от инциденти. За тази цел от сдружението си партнират с екипа на проекта “VIDIM“, които са българска компания предлагаща светещи и светлоотразителни продукти за пътна безопасност на пешеходци.

„В разгара на новата учебна година и с бързо настъпwащите есенно-зимни сезони, когато дните стават по-къси и се стъмва по-рано, е все по-наложително да се обърне сериозно внимание на учениците и всички пешеходци за стъпките, които гарантират безопасното пресичане и придвижване в градка среда“ – коментира Сара Младенова.

В допълнение от сдружението обясняват, че са решили да си партнират с VIDIM точно, защото преследват една и съща крайна цел – прiдвижването по пътищата да бъде по-безопасно за пешеходците.

За нас е чест, че Сара Младенова като разпознаваема личност от град Шумен се ангажира да ни помогне в това начинание за популяризиране на темата за пътна безопасност и то сред най-застрашената прослойка на обществото в лицето на децата и учениците. Надяваме се с тази си кауза да спомогнем не само с образоването на по-младите как да се предпазват при прiдвижването си в градска среда, но и да мотивираме дискусия по темата за пътна безопасност сред обществото в град Шумен.“  Това сподели председателят на сдружението „Гласът на Шумен“ Петър Петров.

shumenonline.bg


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева