22.09.2008 10:36

Милион българи "уволниха" правителството

Видян 1054 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Милион и 53 хиляди българи са подписали "заповедта за уволнение на правителството", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на Кръглата маса на десните партии днес в София. Подписите са събрани в периода 6-20 септември в областните и по-малките градове, предаде сайтът dnes.bg .


Според данните, представени от Цветанов, в София са събрани над 200 000 подписа, в Пловдив – над 90 000, в Бургас – над 50 000, над 40 000 – във Велико Търново.


„Броят на недоволните от днешното управление българи е много по-висок от броя на подписаните „заповеди за уволнение“, но ограниченото време, с което разполагахме, и желанието ни да не бъдем агресивни спрямо гражданите, не ни дадоха възможност да достигнем до всички, които искаха да се включат в подписката“, заяви председателят на ГЕРБ.


Цветанов отбеляза, че съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии.


“Дали сътрудничеството ни ще продължи и в бъдеще, зависи от избирателите. Затова ние не искаме да предопределяме техния избор, като предварително се договаряме за обединение и общи листи“, отбеляза Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби