21.12.2008 14:39

Миков: ГЕРБ стои зад протестите на полицаите

Видян 1641 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков смята, че зад протестите на полицаите стои политическа намеса от страна на ГЕРБ и бивши служители на системата на МВР като предишният главен секретар, предаде БНР.


Мнението си Миков изрази днес на среща с журналисти. Генералният комисар на МВР Павлин Димитров заяви, че ръководството на МВР не трябва да се меси в синдикалната организация на полицаите. Според него този начин не е градивен. „Знакът вече е даден”, заяви Павлин Димитров. Според него, промяната не би могла да се осъществи без участието на всички служители от системата на МВР. Проблемите ще се решат само при наличието на ясна визия за решаването им и при добра комуникация. Министър Михаил Миков заяви, че ако протестиращите се организират и излъчат своя група, която да посочи проблемите на протестиращите, той ще ги приеме. Миков каза още, че все още не е изготвен планът за съкращенията в МВР. Той смята поясни, че съкращенията няма да бъдат извършени по принцип, еднакъв за всички. Така например вместо съкращенията, ще се назначат хора в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. /БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец