Марс в Козирог

Свързани новини

04.01.2024 12:01

Марс разтриса света и всеки до 13.02

Видян 466 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Марс в Козирог (4 януари 2024 г. – 13 февруари 2024 г.)

Марс вече отива в Козирог – мястото му на пик, на екзалтация, където изявява най-силно своите възможности. Това е така, тъй като получава необходимата структура, градивност, за да постига целите си! След като разровихме корените на нашите най-дълбоки ценности, е време да положим новите основи на сърцето си. Строим домовете си върху гранит и гравираме новите закони на сърцето си, на желанията си, които да реализираме през Новата година. Каквато и задача да ни се изправи сега, един възвишен Марс има твърдостта и решимостта да я изпълни, както и решителността да създаде нещо градивно за себе си.


Покрай това, сами се сещате, че ще имаме едни доста динамични януари и първа половина на февруари! За страната ни това е особено валидно, като е напълно възможно да видим сътресение точно в международните ни отношения, както и относно собствената ни позиция в съюзите, в които се намираме.

Да, може да нямаме толкова желание да разпръсваме вниманието си, но пък ще може да вземаме вече по-градивни и обективни решения – особено както и Марс вече ще увеличава видимостта си на небето през идващите седмици. Този преход също може да помогне за големи промени във вашия романтичен живот; самотните хора могат да използват силата на морската коза, за да поемат управлението и да направят първия ход, докато тези, които вече са сдвоени, могат да се занимават с бъдещи планове и етапи на връзката, със заздравяване на отношенията. Марс все пак е и свързан със сексуалната енергия, с това как я изразяваме, а в този доста инициативен земен знак няма време за забавления или пък разсейки – още повече, че и Венера ще навлезе там на 23 януари!

Времето на поставяне и реализация на цели и проекти тепърва предстои – новолунието в Козирог на 11-и е особено плодотворно за поставянето им! С хармонизиращи си Марс, Юпитер и Сатурн, точно около 10-12 януари, имаме и отличната възможност да поставим началото на нови проекти, както и да реализираме градивно идеите, които ни се въртят в главата през последните месеци!


Средата на януари и ще е време, в което да се проправят някои закони, свързани и с международните отношения на страната ни, като и може да станем свидетели на вземането на някои важни решения в личностен план. Това е свързано с отърсването от някои наши съмнения и от зоната ни на комфорт, което и ще видим реализирано в края на януари в пълната му сила! Около новолунието, приятели, обърнете внимание на здравето и тялото си, поставете градивни цели и планове, особено важно за хората с акцент на земя и вода в картата си, както и за Овни и Везни!

Както споменах, може да имаме едни по-драматични последни януарски дни – заедно с пълнолунието в Лъв и тръгването на Уран напред, Меркурий и Марс обединяват сили в Козирог, хармонизиращи си с Уран! Оттук се сещате, но ще е време за пробиви, за вземане на крайни решения, но и за здрава работа върху това, което желаем да постигнем. За целия период също искам да препоръчам – внимавайте относно преумората и преработването! Козирог си влияе върху костната система, зъбите ни, а и колената ни, така че както дава и толкова много енергия, така и е възможно да ни доведе до припадък от порива си да свърши всичко.


С това казано, покрай напрегнатите аспекти с Хирон и Северен възел, получаваме отлични дни за разбутване на старите рани и премахване на излишното ни Его, но и развиване на вяра в себе си, в това, което може да бъдем! Както Марс е и управител на Овена, използвайте възможността за реализация на Вашите мечти – но не влизайте в излишни конфликти!

Първата половина на февруари, от своя страна, може да бъде време за осъществяване на цели и мечти – Марс ще хармонизира с Нептун, но и се приближава към важен съвпад с Плутон към средата на месеца! С това, получаваме и важен стимул отново да развиваме мечтите си, както и да осъществяваме проектите си. Както знаем, че Марс е и свързан с мъжката енергия, очаква ни доста инициативен период, изпълнен с постижения! Тези, които са достатъчно силни и разумни, за да разчитат на тях от тези, които са уязвими, ще могат да предложат своята помощ.


От хората, които са в позиция на власт, може да се очаква да поемат инициативата, за да защитят тези, които не са сигурни как или не могат да се защитят. Въпреки че няма ясен курс на действие, който да предприемете, ако е от голямо значение да отговорите на неизвестното, най-добре е да използвате здравия разум и да се оставите на течението в това как се изразходва енергията; успокойте се и действайте разумно!

Astro Know

Фейсбук страница: Astro Know


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.