Свързани новини

09.06.2021 11:06

Мая Манолова осъди Бойко Борисов за 10 000 лв. за клевета

Видян 1538 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мая Манолова успя да осъди лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за сумата от 10 000 лева за клеветнически твърдения, отправени срещу нея в ефира на бТВ.


Исковата молба на Манолова бе заради интервюто на тогавашния премиер в сутрешния блок на телевизията два дни преди балотажа на кметските избори в София.


Тогава Борисов заяви, че Манолова е провела във Волуяк "среща с ромите да прави такива уйдурма", "конспиративно, чакали са я на Волуяк и отишла да се спазарява с кои роми да излязат и да кажат: "ГЕРБ ми платиха, Фандъкова ми плати, за да гласуваме за нея".


"Там Братя Галеви са ѝ помогнали много през ромските лидери... Направихме така, че да ги търсим с червена бюлетина. Но това не значи, че отвън някъде нямат влияние върху ромските лидери. И няма да ме учуди ако и на първия тур са правили подобни магарии", обясни Борисов в национален ефир.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Кон 09.06.2021 11:28

    видяха сега че един има пари в чекмеджето и давай. Г-жо Манолова ще му трябват за изборите не го съдете повече

  • 001 Anonimen 09.06.2021 11:25

    Който не се е заел, той не е осъдил Мутрата за лъжи и какво ли още не. През всичките 12 г властване грозно, цинично и безскрупулно лъжеше народа си за да може да краде от всичко и всеки и да остава скрито. Заради него и неговата крадлива шайка сме последни по всичко и първи по смъртност и изчезваща нация, но той винаги се хвали, че благодарение на него сме отличници и процъвтяваме, а се оказва, че сме прецъвтяли преждевременно та даже изсъхнали

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.