Свързани новини

15.09.2021 09:57

Лъснаха истинските лица на много политически играчи: Филип Станев

Видян 1083 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Този парламентът свърши важна работа - направи важна актуализация на бюджета, но в него се случи нещо по-важно - лъснаха много истини, излязоха истинските лица на много политически играчи, коментира пред БНТ зам.-председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Филип Станев. Той спомена поименно Татяна Дончева, която обвини в лъжи и манипулация и Христо Иванов, Мая Манолова и Корнелия Нинова - направили така, че ГЕРБ и ДПС да са доволни.


Станев си пожела на следващите избори да излязат повече хора да гласуват, а в новият парламент да им здрав разум и компромиси. Според него ключово е в него да не се разменят лични нападки. "Ако се появи нов проект (на министрите Кирил Петков и Асен Василев) ще има пренареждане", смята Станев.


"Има такъв народ" ще продължи да разчита на професионалната експертиза на Петър Илиев и занапред, се разбра междувременно от изказване на председателя на парламентарната група на партията Тошко Йорданов пред "Нова телевизия". Вчера в интервю за "Дневник" заместникът на Йорданов Виктория Василева намекна, че Илиев и "много други хора" не фигурират в погледа напред на партията.


За пореден път Тошко Йорданов посочи персонално съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов като виновника да не бъде излъчено правителство, предаде Дневник. "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" скачаха на нас, все едно ние сме управлявали. Надявам се за другия парламент да се сетят кой е големият враг на българския народ, а това е ГЕРБ. Надявам се да имаме здрав разум да изчегъртаме ГЕРБ от обществения живот, пък след това ще се оправяме помежду си кой е бил по-голям демократ", добави Йорданов.


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 15.09.2021 11:12

    Тия пак говорят със заядливост и обвинения ! Спрете се бе, отивате си, няма повече да слушаме простотията ви !

  • 003 Anonimen 15.09.2021 10:47

    Оказа се, че от 65 депутата на ИТН 53-ма са биле членове на ГЕРБ,ДПС и БСП, как да се случи съдебна реформа с "имитации" на ИТН ?

  • 002 Anonimen 15.09.2021 10:39

    Лъснаха да, лъснаха вашите продажни и измамни лица на ИТН, как може да сте толкова нагли и безобразно тъпи, как така се случва все вие "най-добрите" и "свестните", но от вашите уста, все другите ви виновни за всичко което вие прегрешихте, що за чалгарска паплач сте за която сме гласували с надежда, та вие проваляте второ НС, заради вас не се случи съдебната реформа, заради вас нямаме редовен кабинет, три пъти предлагахте идиоти за правителство и днес видите ли според вас са лъснали "истинските" лица, ами лъснаха вашите двуличности, вашите наведени лица на задкулието ви където стоят ГЕРБ и ДПС, тези истински лица най-ярко блеснаха...отивате си в помийната яма на чалгаджийството, там ви е най-точното место, от там изпълзяхте за да защитите ГЕРБ, там се връщате много бързо идиоти чалгарски ! Лъснали били лица, наглост и кретенъзъм по чалгарски !

  • 001 октопод 15.09.2021 10:25

    Да, наистина лъснаха, но жалко, че трябваше да се опропастят два мандата на НС и нищо от това, за което хората ви пратиха не се случи. Откровено тупане на топката и саботиране на промените в съдебната реформа доказаха, че десетките милиони хвърлени за проекта са оправдани. Не стига, че калинките и профаните на Тиквата опростачиха тотално най-важната институция в държавата, ами сега се напълни с нови такива, пълно безобразие и престъпление към българския народ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион