Свързани новини

27.09.2008 09:17

Кондолиза Райс заклеймява Ахмадинеджад

Видян 1863 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският държавен секретар Кондолиза Райс порица президента на Иран Махмуд Ахмадинеджад пред Съвета за сигурност към ООН заради неговите вербални атаки към Израел, съобщи БГНЕС.


Изявлението на Ахмадинеджад, че "друг един член на ООН трябва да бъде заличен от лицето на Земята, трябва да бъде унищожен и не трябва да съществува", Райс окачествени като "абсолютно неприемливо" и "извън всякакви норми на добрия тон". Тя каза, че Вашингтон ще изиска от Съвета за сигурност да вземе мерки срещу държава, член на ООН, призоваваща за унищожението на друга държава, също член на ООН. В своето обръщение към Общото събрание на ООН във вторник Ахманидеджад се нахвърли срещу Израел и неговия съюзник САЩ, заявявайки: "Ционисткият режим е обречен на провал и няма шанс за измъкване от помийната яма, създадена от самия него и тези, които го подкрепят." Все пак иранският президент не повтори предишните си коментари, гласящи че еврейската държава "трябва да бъде заличена от картата на света".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци