Свързани новини

23.09.2021 20:09

Кола на НСО претърпя челен удар в София

Видян 1201 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Челна катастрофа с участието на служебен автомобил на Националната служба за охрана е станала днес в София, предаде БНР.

От НСО съобщават, че към 17,15 ч, докато се движил по улица "Гурко" в посока националния стадион, шофьорът им е бил засечен от друг водач, който е предприел ляв завой по булевард "Васил Левски".

Няма тежко пострадали, но има материални щети по колите, се казва още в съобщението от НСО.

В момента на катастрофата шофьорът от службата не е ползвал специален режим на движение и не е превозвал охранявано лице.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Бивш служител в ОБО 23.09.2021 22:08

    Като експерт трябва да заявя, че автовозила на НСО просто няма как да са причина за АП или виновни по презумция! Дори когато автомобил на НСО се удри в крайпътно дърво,най-вероятно дървото се е движело с превишена скорост или е било в интоксикиран стейт, или е пресичало пътя на НЕобозначено място! Трябва обезателно да се намалят автомобилите на НСО от излишно голямия им брой в момента от 78,565 броя, на минимум 2,785,565 броя държавни автовозила и МПС-та!Но не повече от 3,000,000 държавни возила! Защото ще възникне оромен проблем с паркирането им.Примерно, ще трябва цялата земеделска земя на нашата житница-Добруджа да се асфалтира , като един държавен паркинг. Спешно се налага броя на охранителите да се изравни с броя на държавните служители и съответно с броя и на техните шофьори! На всеки държавен служител, трябва да се назначи и прикачи минимум по един охранител и по един шофьор! Разбира се, че на по-важните държавни служители, охранителите ще трябва да са много повече от един, но максимално не повече от 60 човекоохранители, според големината на родата им, респективно на броя на любовниците им и на ГОЛЕМИТЕ ИМ нужди. Така първо ще се намали безработицата до НУЛА.Второ, работата на ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ ще се улесни много. Защото в България вече ще има САМО ТРИ ВИДА професии: Държавни служители, персонални охранители и държавни шофьори! Механиците на автопарка от около 500,000 държавни автомобили и обслужващия персонал, поради пълна липса на повече свободна работна родна ръка , ще се назначават от чуждестрани служители.Примерно от австрийски или немски механици, в краен случай от белгийци.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни