Трябва да бъдем солидарни с украинския народ, заяви Радев

Свързани новини

18.03.2022 12:09

Който въвлече България във война, трябва да го обясни на народа: Радев

Видян 1928 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  "Трябва да бъдем солидарни с украинския народ и с всички невинни жертви на войната и да помагаме с всичко каквото можем.


 


Но който вземе решение за предоставяне на въоръжение и по този начин за въвличане на България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да обясни какъв е рискът, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците.


 


Нашата основна задача е да не допуснем българските граждани и наши стратегически обекти, като ядрената ни централа, да останат без адекватна противовъздушна охрана. На територията на съседни държави падат дронове със заряди в тях. Не трябва да допускаме това да се случва и в България.Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът", заяви президентът Румен Радев.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 20.03.2022 15:23

    сега четем,че ЛОЙД искал ГОЛЯМА територия в Добруджа да слага ракети,та да ни забърка във войната-там в техна територия да си го прави,ние не искаме да ни целят руските ракети.Все измислят как да набутат в огъня.....

  • 002 Anonimen 20.03.2022 11:21

    Ще подкрепя писалия преди мен. Ние, българите, казваме, че за някои неща, "трябва дуп...е". Като вдигаш юмруци и даваш надежда на изстрадалите хора, извърви си пътя докрай, а не се крий! Излез и кажи - граждани, това не е наша война, граждани, това не е българско управление! Радев подмени надеждите на хората от страх за собствената си кожа. Не гласувах нито за него и нито веднаж на фалшивите избори, в които партията на слави изигра ролята за това, което сега се налага да търпим. Янев не е това, за което се представя. Вариант В, супер натовец. Не станаха ли много генералите във властта?

  • 001 Anonimen 18.03.2022 16:48

    Като главнокомандващ е редно поне веднъж Радев да изкаже ясна и пряка позиция, а не вечно да прехвърля отговорността на другите и удобно да се покрива. Аман от двуличие и лицемерие....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион