Свързани новини

31.01.2022 16:01

Келнерка е депутатката от ПП, която иска затвор за журналисти

Видян 11790 пъти | Коментари 6
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


Депутатката от Продължаваме промяната Антония Димитрова, която предложи затвор за журналисти, всъщност е позната в Шумен като келнерка в известно заведение, разказват наши източници от града на Тодор Колев.


 


Според съгражданите й нейната снимка можела да се намери преди време в някои интересни сайтове за запознанства. Дамата се представя като журналист, тъй като 2 години била работила в Радио Шумен, където обаче колегите не я помнят, пише КлубЗет.


 


Тя е може би единственият депутат от Продължаваме промяната, който не е вписал владеене на чужд език в данните си, публикувани на сайта на НС.


 


Българският език също не е силен за нея, което допълнително поставя въпросителни около принадлежността й към журналистическата професия, както личи от изказването на Димитрова в Медийната комисия на парламента, на която е член: „Защото сме свидетели как се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 02.02.2022 14:13

    В Шумен обичат да раздават присъди затвор дори за най- дребното нещо. Не е учудващо, че депутат(ка) от Шумен става известна точно с такова искане. Иначе нямаше и да чуем за нея.

  • 005 Anonimen 01.02.2022 15:05

    А каква е била преди Дуловска Деса защо никой не смее да каже толкова години?

  • 004 Джосая Тръндафоф 01.02.2022 13:41

    Свидетели сме на една доста интригуваща намеса от амбициозни келнерки въФ виШата българска полИтика, частично и в банковото дело.А ако ни изпържат със сметката, ко да прайм ся?

  • 003 Anonimen 01.02.2022 13:31

    Цитат :" кой е органът, който може да преценЯ коя новина е фалшива, а коя не е?" Анчи нъл по битвито обЯвиха ,че вече секи сам да си ПРЕЦЕНЯ?

  • 002 Anonimen 01.02.2022 10:15

    Госпожо Каменова, без да познавам въпросната госпожа, мога да направя собствен коментар върху злостното Ви безсилно изказване. Сигурно е, че на хората им писна от глупави, безинтересни репортажи и клюки-кой някойси, кога и какво, само защото не сте достатъчно грамотни и не намирате смислени новини които да обявите, повтаряте като папагали едни и същи жълтинки дни наред, поради това безсилието си да представите смислени новини. Задоволявате се с тъпи клюки които публикувате и които ако Ви подведат под отговорност не можете да докажете. Да, тя може да е била келнерка, камериерка, чистачка и каквато и да била друга професи, която щом не е престъпление не е срамна, но това не Ви дава основание да и отказвате правото да мисли и да изказва мнение и поради това, че мнението и не Ви е изгодно, да коментирате професията и. Дори бих казала, че е показателно жалкото Ви поведение в случая и доказва, че въпреки "образованието" Ви, тя се оказва по-достойна от Вас. Да, трябва да се намери законов баланс в публикациите, които правят журналистите, във фактите които публикуват и умерени изказвания, без доказани предполагаеми факти, които клеветят личността. Да, трябва да се предвидят санкции и не трябва да има снисхождение за плямпачи-журналисти!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева