Свързани новини

30.09.2021 14:59

Картелът вдигна цената на горивото ден след скока, цяло лято не свали с падането на котировките

Видян 2643 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Картелът, който само Комисията за защита на конкуренцията – с член подсъдимата Анна Янева на Нинова и Р.Овч. и председателствата от майката на депутата Ал. Ненков – не забелязва, вдигна само 2 дни след ръста на цените на петрола котировките на горивата по бензиностанциите с 2 процента. В деня, в който петролът второ денонощие пада. В същото време цяло лято той се сриваше – максимално с 15%, от което не последва обаче снижаване на цените по бензиноколонките у нас. Не стига това, ами дизелът, който в цяла Европа е с по-ниска котировка от бензина – разликата е 10% (би трябвало да 23 стотинки по-малко), стана по-скъп. А знаем, че той е отпаден продукт от бениза. Кое още го сваля по цена в ЕС? За първи път в историята продадените в Евросъюза електрически автомобили са повече, отколкото дизеловите. Апропо, Комисията за защита на потребителите, която също има правомощия по казуса, а мандатът й изтече преди повече от година и половина – на 27 март 2020 г., също е пас. От какво ли са мотивирани членовете на „независимите” органи? Във втория случай въпросът е и към служебното правителство, което вече 4 месеца неглижира този въпрос. Започваме да мислим, че може и да не е случайно.



 Кристиян Георгиев




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.09.2021 15:59

    Изобщо не е случайно. Мафията си смени само дрехите. същите помияри и изроди. Башибозуци, които трябва да бъдат избесени и оставени на кучетата.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион