Героични са напъните на Настимир Ананиев да брани по елек финансовия си министър.

Свързани новини

11.03.2024 16:20

Къде са 800 млн. лв. от МРРБ, Насти: Нанков

Видян 1564 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Героични са напъните на Настимир Ананиев да брани по елек финансовия си министър. Само дето пропуска факта, че само за месец от сметката на МРРБ са “изчезнали” едни 800 млн. лв., предназначени за общинските проекти, заложени в Приложение 3 към Закона за държавния бюджет (разликата между 1.2 млрд. лв. - за отпускането на които министър Цеков се радва толкова искрено, че чак и ние му повярвахме и наличните към момента 400 млн. лв. е точно 800 млн. лв., колкото и да не му се вярва на човека).

Радвам се, че точно този колега дава своята “благословия” да се сключват споразумения/договори и извършват плащания по тях, без да има каквато и да е сигурност, че са финансово обезпечени. Защото има заложени едни 10 млрд. лв., но кои от тях ще се реализират през 2024 г. и от кои ще трябва да се “реже” е съвсем друг въпрос. Не знам дали въобще си дава сметка (видяхме днес, че Кирил Петков със сигурност не си), че по-голяма централизация (в ръцете на финансовия министър) на капиталовата програма едва ли би могло да има. От волята и настроението на Асен Василев ще зависи дали ще има или пък не нови ПМСта за изпълнение на приетата от НС капиталова инвестиционна програма с общински проекти. Да ни е честито!!!

И какво стана, колега Ананиев? Нали ПМСтата преди бяха лошо нещо? А сега са нещо съвсем нормално, така ли? Ще видим каква песен ще запеете, след като Асен Василев няма да е вече финансов министър (убеден съм, че няма да е тази от днес)", написа в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Калабалък Коджакерестелиев 12.03.2024 01:14

    Абе тая кочина била фрашкана с мангизи! Крадът и с гъзовете си, на година по над 12 ди 15 меле-ярда в € усвояват и пак няма дъно държавната хазна!?!? Егати рога на изобилието! Но от общо 5,874,763 български цървула, всичко отива в сметките само на 19,847 тарикати! Останалите 5,854,916 прецакани от всякъде, се пулят и гласуват за собствените си иззедници!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци