Свързани новини

26.11.2012 15:40

Йордан Бакалов от СДС: Няма да внасям, няма да подкрепям и точка по въпроса

Видян 1690 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Аз съм казал: няма да внасям, няма да подкрепям и точка по въпроса, каза Йордан Бакалов, депутат от Парламентарната група на Синята коалиция, по повод днешните решения на Националния съвет на СДС, предаде Фокус. По думите му – многократно е било казано, че става въпрос не за определена личност – кандидат за конституционен съдия, а за политика и за това – къде СДС се позиционира на бъдещите избори.


„За последен път го повтарям и дано да го разберат хората от ръководството на „Раковска”: тук не става въпрос за определена личност, независимо коя е тя. Тук става въпрос за определена политика, за определени виждания за бъдещето на СДС. Не става въпрос за отделни личности. Политиката е много елементарна, от гледна точка на това, че големият скандал, който се забърка от Конституционния съд, беше забъркан от управляващото мнозинство и министър-председателя г-н Бойко Борисов. Той съвсем умело прехвърли този скандал на СДС и виждате какъв е резултатът, който се получи в СДС. Не става въпрос за никакви лични отношения, към който и да е кандидат. Тъй като в края на краищата Бойко Борисов и неговото управляващо мнозинство са забъркали всичко това, нека да бъдат така добри, да си поемат отговорността до края. Всички забравят, че г-жа Марковска получи най-много гласове точно от ГЕРБ от целия парламент. Така че – да бъдат високоотговорни политици и да си предложат кандидатура. Затова става въпрос, не за конкретна личност, нито за каквото и да било, а става въпрос за политика и къде СДС се позиционира на бъдещите избори”, каза Йордан Бакалов.


По думите му - в личен план е хубаво, особено от ръководството на СДС, да престанат да обясняват как някой си търсил, или си намерил гнездо, гнезденце или пристан.


„За себе си аз мога да кажа, че де факто и де юре, с предложението на Контролния съвет, морално аз съм изключен, след като са го предложили това решение да се коментира”, каза Йордан Бакалов.


Никъде няма да ходя, аз съм си в СДС и си оставам в СДС – заяви той.


По думите му – ръководството на СДС един път завинаги трябва да престанат с манипулациите, които използват. Всичко това можеше да бъде елиминирано с диалог. Той просто не се състоя, каза Бакалов.


Не си спомням някъде, който и да е от колегите, включително и тримата изключени, включително и аз, да сме коментирали по някакъв начин личността на Петър Стоянов и тя не е била никога коментирана, посочи Йордан Бакалов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог