Тримата депутати, изключени от ПГ на "Възраждане", са сезирали главния прокурор, за да бъдат разследвани твърденията на общинския съветник Деян Николов, че са му предлагани милиони, за да направи някаква сглобка в Столичния общински съвет.

Свързани новини

16.02.2024 14:31

Изключените депутати от Възраждане искат да бъдат разследвани твърдения на Деян Николов

Видян 293 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тримата депутати, изключени от ПГ на "Възраждане", са сезирали главния прокурор, за да бъдат разследвани твърденията на общинския съветник Деян Николов, че са му предлагани милиони, за да направи някаква сглобка в Столичния общински съвет. Това съобщи единият от тримата депутати Николай Дренчев.

"Подтекстът на това аз го виждам като чисто политическо говорене с идеята - ето, аз не съм взел пари, но най-вероятно другите хора от "Възраждане" са взели пари, за да гласуват по определен начин, тъй като размятането на такива суми в публичното пространство и въобще навсякъде в политиката представлява едно изключително грозно престъпление, корупционно. Идеята е именно да се изсветли този въпрос", каза Дренчев.

Той заяви, че не очаква "да излезе нещо от това разследване". Четирима от общинските съветници подкрепиха избора на Цветомир Петров от ПП-ДБ за председател на СОС и така се стигна до разпадане на групата на "Възраждане" в местния парламент в София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни