Свързани новини

13.12.2013 12:36

Истинско съкровище е скрито в снега над Банско!

Видян 1415 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота, 14.12.13, ски сезона откриват Криско, Лора Караджова и 100 кила, DJ Rae и Lovely Laura


Самоувереният и млад рапър Криско, който има над 40 милиона посещения в интернет и наскоро спечели приза за Зелена песен на България; купонджийката, изпяла хита „Нека бъде лято” Лора Караджова, и ненадминатият шегаджия – автор на култовата песен „Аз съм 6” – рапърът 100 Кила, ще забавляват веселата тълпа на Бъндеришка поляна в 12 часа на обед на 14 декември, събота, когато там ще се постави началото на ски сезона. Големият концерт ще се проведе непосредствено след състезанието „Победи шампионите”, което ще започне в 11 часа, в което всеки може да премери сили със ски легендите Томба, Попангелов, Жирардели, Лафан и Козир. Веднага след концерта пък, от 13 часа ще започне голямото зимно ровене в снега „Ловци на съкровища” в търсене на истински диаманти.


Под снега, в предварително оградена зона от 1 декар на Бъндеришка поляна, ще бъдат заровени 33 неустоими награди. Целта на участниците, които ще влизат в зоната след регистрация и със стартови  номера, е да открият скритите ковчежета, всяко от които крие талон с названието на наградата. Голямата награда в играта е луксозен часовник с диаманти Chopard на стойност 16 000 лв.!


Ето и неговата вълнуваща история:


Женският Chopard: HappySport


През 1993 г. Каролин Шойфеле, артистичен директор и съпрезидент на Chopard, пуска оригинална и новаторска колекция: за първи път часовник комбинира стомана и диаманти, преобръщайки всички действащи стандарти за дизайн в областта на дамските часовници. Колекцията HappySport моментално се превръща в световен хит. Часовниците биват в малки и големи размери; квадратни, кръгли и овални форми; с каишки от крокодилска кожа или с метални гривни, както и в богата палитра от цветове. Циферблатите се отличават с очарованието на проблясващите диаманти, четирилистни детелини, снежинки или рибки, някои очертани от панели със скъпоценни камъни и проектирани като бляскава игра на светлината.


„Диамантите са най–щастливи, когато са свободни“, вярва Каролин Шойфеле.


Мъжкият Chopard: Mille Miglia


През 1998 г. Chopard за първи път се присъедини към известното ретро рали Mille Miglia в Италия и представи специално посветения на надпреварата хронограф, носещ името на емблематичното рали – Mille Miglia Chronograph. Оттогава всяка година семейство Шойфеле участва в състезанието от Бреша до Рим и обратно – общо 1000 мили.


Като семейна компания, създадена през 1860 г., членовете на семейство Chopard винаги са участвали в надпреварата. За първи път идеята да се разработи Mille Miglia Chronograph хрумва на Карл Шойфеле – вицепрезидент на Chopard и фен на класическите състезателни коли. Той е убеден, че почитателите на красивите автомобили имат естествена слабост към красивите часовници, както и обратното. Дизайнът на часовника е трябвало да бъде спортен, а изискването към механизма – да е достатъчно прецизен, за да може да отчита точно времето при надпреварата. През 1998 г. идеята намира своето приложение в една от най-успешните и емблематични колекции на марката за всички времена.


Но това не е всичко! След следобедните развлечения – кулинарните демонстрации на Ути Бъчваров, фоклорния концерт на самодейни състави от Банско, артистичните изпълнения на група Вакали, на централния площад от 18 часа ще се проведе официалното откриване на сезона с участието на всички звезди и кмета на Банско. След тържествената заря ще има концерт на Румяна Попова и изложба на местни специалитети в залата на читалището.


 


Вечерта ще продължи с традиционното парти в Happy End, което започва в 22 часа. Очарователната Лора Фоулс (Lovely Laura) е прочута саксофонистка и вокалистка, която е редовен и желан изпълнител в най-горещите клубове по света – като „Пача“ и „Спейс“ в Ибиса, и „Зуук“ в Сингапур. Стилът й варира от електронна музика до джаз и соул, като тя сама композира парчетата си. Лора е свирила на ексклузивните модни ревюта и бутикови партита на елитни марки като Dolce & Gabbana, а кадифеният й саксофон е озвучавал дори сватбата на Слаш (екс-„Гънс ен'Роузес“) на остров Ибиса. Тя идва за първи път в България.


До сутринта музиката ще е в ръцете на известната DJ Rae. Британската клубна звезда Рей (Rae) изгря на световната сцена през 2008 г. и много бързо се наложи като диджей и вокалистка с ярък собствен стил и супер ефектно сценично шоу. Сътрудничила си е с някои от най-големите имена в клубния саунд – като Санди Ривера, „Кингс ъф томороу“, Дейвид Пен и др. Много популярна както в Лондон, така и на сцената на клуб „Пача“ в Ибиса, Рей продължава да записва и продуцира хитове, като всички, които са я гледали на живо, единодушно потвърждават, че шоуто й е уникално.


Банско очаква всички, които обичат силните преживявания, природата и планината на 14 декември, събота, от 11 часа на Бъндеришка поляна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и удовлетворение

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и