Свързани новини

16.11.2021 09:43

Имаме голям шанс в неделя: Герджиков

Видян 1580 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Постигнахме главната си цел да има балотаж, не сме доволни, че разликата продължава да е голяма. Тези 25% могат да се преодолеят. Това каза в предаването "Денят започва" на БНТ кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, издигнат от инициативен комитет. По думите му, това е мажоритарен избор и трябва да се сравнят качествата за президент.


Според него ролята на президента за съставяне на кабинет е важна. "Аз познавам Кирил Петков, смятам че е чудесен човек, ентусиазиран и амбициран. Надявам се, че ще бъде успешен премиер, ако бъде избран. Говори се, че дебатът с г-н Радев ще се състои в четвъртък, надявам се да се състои, това е важно. Оптимист съм, реалистичното ми очакване е, че в неделя имаме голям шанс", каза още проф. Анастас Герджиков.


"Аз не познавам г-н Карадайъ и никога не съм го виждам, това твърдение е лъжа и е абсурдно. Бих се видял с всяка политическа сила, която ни предложи подкрепа", допълни проф. Анастас Герджиков.


Той призова Румен Радев да покаже текста за съдебната реформа, която предлага, особено тази част, засягаща правата на президента.


"Зеленият сертификат не трябваше да се въвежда прибързано и изведнъж, той принуждава хората да се ваксинират, което е проблем. Очевидно е, че промяна трябва да има. Всички хора са убедени, че г-н Радев е начело на тази промяна, което не е така. Ако не успея на балотажа в неделя, ще се върна като преподавател в Софийския университет, дали ще се върна като ректор е отделна тема, това ще се обсъди в университета", добави проф.  Герджиков.


Той определи идеята, че защитава партийни интереси в университета като "абсурдна". "Телевизия "Алма Матер" никога не е съществувала. Това може да се случи, ако се намерят средства. За момента тя е едно учебно студио", уточни проф. Анастас Герджиков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 17.11.2021 14:26

    Дори и в Суринам не признават българското висше образование, защото такива кретени-идиоти като Герджиков го "разписват" и "продават" ! Никой свестен и средноинтелигентен българин не е очаквал, че Тиквунийй ще предложи за кандидат-президент достоен, почтен и НЕЗАВИСИМ човек, Тиквата винаги е предпочитал мишки, червеи и мазници, примери десетки за това-Биков,Митов,Сачева,Дончев,Атанасова,Танева,Добрев и т.н. до последния гербераст ! Тиквуний не случайно беше охрана на правешкия идиот от него той усвои шест безценни урока как да управлява:-урок първи: Да не допуска никаква вътрешна конкуренция за лидерството в своята партия, урок втори:-да изгради стабилни местни партийни структури, които се опират най-вече върху средния управленски кадър и върху мнозинството от (и без това) опортюнистично настроените българи, особено в провинцията, урок трети: -винаги да си има по едно БЗНС за коалиционен партньор /в момента СДС/ Това върши отлична работа,пък самото „СДС” нека да си мисли, че участва в управлението - няма лошо, урок четвърти: -винаги безусловно и безпрекословно да слуша Големия брат, „шефовете”,защото те дават парите и те въртят геополитиката, урок пети: - да ходи сред народа с карамфил зад ухото, да реже ленти, да тропа хорце и от време на време да ръси общонационални приказки. Това е фундаментът на народната любов, - шестия си урок Тиквата "интелигентно" научи не от успехите на Живков, а от най-голямата му грешка турците, тях "никога да не ги закача" ! Единствената надежда на Тиквуний остана този хамав професор и той го изложи яко с простотията си, че Гешев и КПКОНПИ "ВЪРШЕЛИ НЕЩО".

  • 005 Anonimen 17.11.2021 12:46

    Очевидно се надява на турските гласове зад граница и на мутренските пари у нас!

  • 004 Проф. Герджиков: Имаме голям шанс в неделя 16.11.2021 11:50

    Проф. Герджиков: Имам голям шанс в неделя, тези 25% могат да се преодолеят-приятелят ми Пеевски ще бъде щедър с моите гласоподаватели. Насам народе!

  • 003 Проф. Герджиков сигурен в обрата на балотажа 16.11.2021 11:45

    Проф. Герджиков сигурен в обрата на балотажа-Пеевски плаща яко,ша знаете.

  • 002 наддаването започна 16.11.2021 11:02

    Нека да помогнем на човека на ГЕРБ и ДПС да стане президент.Да гласуваме за Гербаджиков кърджалиеца, който ще върне поне отчасти властта на ГЕРБ и ДПС.Гласувай за него народе!Гербаджиков е обединителят! Той ще обедини всеки беден българин с пълните със злато и пачки чекмеджета на Буци и Пеевски, за да си пеят поне още дълги 5 години на воля,а тебе българино да те духа гладен вятъра!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец