“Имаме 3 варианта за правителство, дайте ни добър резултат, на 2-и април, 3-и ще ви кажа", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в Сливен.

Свързани новини

28.03.2023 16:43

Имаме 3 варианта за кабинет: Борисов

Видян 4657 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Имаме 3 варианта за правителство, дайте ни добър резултат, на 2-и април, 3-и ще ви кажа", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в Сливен.


"Трябва ни убедителна победа, за да може от позиция на първите да сглобим кабинет. Най-добрите експерти са в ГЕРБ, не виждам там ( б.р. при Доброто) нито един добър експерт”, подчерта той.


"ПП ви обраха, няма смисъл да ви агитираме, от всеки литър нафта ви вземаха пари. След като си тръгнаха Киро и Асен, 15 дни по-късно паднаха цените. Сега парите ги няма. Един сектор няма, в който да е направено нещо. Няма едно ново нещо. Един от най-големите износители на оръжия сме, но е от 1989 г. Всеки от вас може да извади 20 лв. и да ги хвърли. С толкова сте обеднели от инфлацията", каза лидерът на ГЕРБ.


"България е изживяла много кризи, аз съм ви вадил от 3 - гръцката, миграционната и К19. Бюджетите ми винаги са били в излишък. Аз винаги съм защитавал в пълен синхрон интересите на страната", напомни Борисов.


Междувременно ГЕРБ получи силна подкрепа от официалната студентска организация на Европейската народна партия (ЕНП/EPP) European Democrat Students (EDS). „Кабинет на ГЕРБ е единственият шанс да има демокрация в България“, заяви Лени Ферети от Белгия. „Подкрепата ни към ГЕРБ и Борисов е пълна! Време е да излъчат правителство на България“, допълни шефът на официалната студентска организация на Бепе Галеа.

Купуването и продаването на гласове са престъпления


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Хари Потър , Властелина на пръстените на "Игри на Тронове" ! 28.03.2023 21:11

    Неуморен и супер, мега, гига , ултра нагъл лъжец! На тоя дори ако каже кой ден сме днес, пак няма да му повярвам!ПП били крадците? А докато беше кмет и след това за 12 години с ОПГ ГРОБ /за България!/ колко милиарда държавни пари "усвои"/ По мои най-скромни сметки ОПГ ГРОБ /за България!/ откраднаха над 160,000,000,000 лева!!!

  • 001 Anonimen 28.03.2023 18:16

    хаве,биби наред ли е с тиквата? щото ,но,проздну дрънчи??

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог