Кмет отговори на критиките след атака в мрежата

Свързани новини

02.02.2024 17:02

Има само една формула: мъжът трябва да оре, жената трябва да ражда: Кмет отговори на критиките след атака в мрежата

Видян 700 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжете трябва да обработват почвата, а жените да раждат, заявява кметът на южния град Невинномиск Михаил Миненков. Местният лидер подчерта, че това е единственият начин да се спаси населението на Русия.

Преди това откровеният Миненков стана център на медийна буря, след като препоръча на руските мъже да се "промъкват" до съпругите си, за да ги оплодят, за да подобрят демографската ситуация в страната.

В поредица от видеоклипове, публикувани в официалния му канал в Telegram във вторник, кметът заяви, че наскоро е гледал някои документални филми за френския град Марсилия, както и за ситуацията в места като Тексас. Той изрази тревогата си от това как западните градове са завладени от нелегални мигранти, които отказват да се асимилират, както и от наркомани и хора, които се опитват да наложат на децата ЛГБТК програмата.

"Това е тъжно. Не е ясно дали ще оцелеят", каза Миненков, като отбеляза, че традиционните ценности са изтласкани от тези страни и градове. Поддръжниците му, каза кметът, са съгласни с него, че руснаците ще измрат, ако допуснат тези проблеми в градовете си.


За да оцелее Русия, Миненков настоява, че гражданите трябва да се стремят да имат колкото се може повече деца и да не предявяват излишни искания за компенсации или други неща, като подчертава, че в страната има достатъчно инфраструктура, за да се поддържат многодетни семейства.

"Никой не дължи нищо на никого. Просто трябва да се раждат деца, иначе ще измрем", каза кметът, като изрази увереност, че скоро в страната ще има многодетни руски семейства с от две до шест деца и обеща да ги популяризира като пример за страната.

Що се отнася до тези, които искат да "обсъждат това" и да повдигат въпроси от рода на "какво ще стане, ако жената или мъжът не искат", Миненков заяви, че няма смисъл от подобни дебати. "Има само една формула: мъжът трябва да оре, жената трябва да ражда. Никога няма да има друга", предположи кметът.

"В противен случай ще се превърнем в тези ши*ани [градове като] Марсилия и ще видим същата деградация, която се е случила в други западни градове, като например в САЩ, където наркомани тормозят градските центрове, а нелегални мигранти влизат в страната с хиляди", заключи Миленков.

Държавната статистическа агенция Росстат съобщи по-рано този месец, че естественият прираст на населението е намалял с 19,3% между януари и ноември миналата година в сравнение със същия период на 2022 г.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни