Според Григорова "Демократична България" нарочно саботира Васил Терзиев, защото имало ревност в коалицията ПП-ДБ.

Свързани новини

04.02.2024 10:12

Има консенсус за председател на СОС от ППДБСС: Ваня Григорова

Видян 5927 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вече има що-годе пълен консенсус да бъде подкрепен един от представителите на ПП-ДБ-СС за председател на Столичния общинския съвет". Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" общинският съветник Ваня Григорова от "БСП за България".

Тя очаква, че председателят ще бъде избран на следващото заседание на СОС на 8 февруари с гласовете на всички.

    "Аз многократно съм заявявала, че такова поведение няма как да подкрепя. Това са хора, които тропат с краче и настояват сега и веднага да окупират абсолютно всичко".

Кандидатът ще бъде избран с гласовете на всички, защото Васил Терзиев и ПП-ДБ оказват натиск върху обществото, коментира Григорова.

    "Не коря тези, които търсят изход, но ситуацията, в която сме, е в резултат на ината и егоизма на една шайка, която е решила да окупира всичко".

Според Григорова "Демократична България" нарочно саботира Васил Терзиев, защото имало ревност в коалицията ПП-ДБ.

    "Имаше саботаж от страна на националното ръководство на ПП-ДБ срещу местното управление тук в столицата. Първо да си разрешат вътрешнопартийните проблеми и после да се налагат на другите".

Дори да има драстични промени след преброяването на бюлетините от изборите, аз няма да бъда провъзгласена за кмет, а ще има нов вот, посочи Григорова. На 15 март е следващото заседание на съда, дотогава вещите лица би трябвало да са направили проверки на всички СИК. Ако има драстични разминавания, тогава може да се мине към броене на хартиени бюлетини.

    "Победата на Васил Терзиев е крехка - 4700 гласа не са категорична победа. Видя се, че липсват 15 флашки, а 16 не са проверени, защото една се е появила по-късно. Това не е нормално. Когато аз заговорих за това, г-н Терзиев публикува официален статус, че манипулирам хората. Затова всеки може да влезе на сайта на Административния съд, публикувала съм номера на делото".

Григорова отрече да има общо с проект "Трети март", не е канена да участва в подобна формация.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 за детската болница 04.02.2024 22:24

    ето къде било заровено кучето за детската болница -в- Труд: на 16 юни 2006 г., по заповед на прокурора от южния италиански град Потенца Хенри Джон Уудкок, принц Виктор Емануил-първи братовчед на Симеон, бе арестуван по обвинения в корупция, експлоатация на проституцията и престъпни договорки за строителство в София със съдействието на братовчеда Симеон II на детска болница.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби