Свързани новини

09.07.2021 17:26

Или репортерът на Льо Монд не ме е разбрал, или преводачът не му е превел: Слави

Видян 2531 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Чета непрекъснато интерпретации на интервюто, което дадох за Льо Монд. Искам да отбележа, че репортерът на Льо Монд или пък преводачът, който превеждаше от френски, нещо не са ме разбрали. Явно и в чуждестранната преса има хора, които не си вършат добре работата. Имам предвид, че репортерът ме записваше с химикалка на лист, а не да речем с диктофон, какъвто има всеки съвременен телефон. Както и да е. Истината е следната – по отношение за пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващите, моето мнение е упоменато в учредителната декларация на ИТН: “Безусловна защита на семейството и семейните ценности”. Тоест, или репортерът не ме е разбрал, или преводачът не му е превел. Точка", написа във Б лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов.

Кореспондентът на Монд Жан-Батист Шастан по-късно отговори лаконично в Туитър на обясненията на лидера на Има такъв народ: "В България е по-добре да удариш по преводача, отколкото да минеш по някакъв начин за защитник на ЛГБТ". 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 10.07.2021 11:55

    До 004 и 002:Вие можете ли да дадете собствен продукт на мозъчна дейност?Или е по лесно да цитирате В,Енчев и К.Нинова,които са едни от най мразените в България.Очевадно не можете!А между другото процеса на изчегъркване на БСП вече е започнал и е НЕОБРАТИМ!

  • 005 Васил Божков - 15 10.07.2021 10:36

    Да отекне от Банкя до Вашингтон!

  • 004 Велизар Енчев 09.07.2021 19:14

    Приоритетите на Слави са закриване на държавата, слугинаж и джендърство След появяването му на политическата сцена, само в рамките на няколко месеца, Слави Трифонов ударно декларира приоритети, които в нормална държава биха провокирали взрив от обществено недоволство и дори гняв. В интервюто за „Монд“ българският народ е уведомен, че „Има такъв народ“ се готви да погребе националния ни суверенитет, заличавайки 13-вековна държава и превръщайки я в щат на Европейския съюз, който ще се трансформира в Съединени европейски щати (СЕЩ).

  • 003 Лорд Евгени Минчев 09.07.2021 19:13

    "Слави, признай си, че си педераст!"

  • 002 Корнелия Нинова: 09.07.2021 19:11

    Призовавам всички лидери на партии – да гарантираме националния суверенитет! “Призовавам всичко лидери на партии: колкото и да сме различни, да гарантираме националния суверенитет и независимост на България. Да запазим своята териториална цялост и идентичност. Да изпълняваме Конституцията на Република България, която не позволява ратификацията на Истанбулската конвенция като противоконституционна. Повод за този призив ми дават думите на лидера на “Има такъв народ”. В свое интервю той заявява, че Европейският съюз трябва да стане една обща държава и че трябва да се наказват лидери като Виктор Орбан, които приемат закони, ограничаващи джендър идеологията сред непълнолетни деца. Намирам подобни идеи за бъдещето на България за опасни. Нека бъдем отговорни държавници и да не позволяваме те да се сбъднат.”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак