03.05.2016 16:07

Гришо от Хасково

Видян 2259 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Гришо от Хасково – така нарича в поредната иронизираща тенисиста реклама Теленор своето лице. Странно е, че той самият не разбира солената шега, граничеща със сарказъм, която му пускат вече в трети пореден клип и ухилен позира пред камерите. Нищо против Хасково – бившия град на поетите. Но Гришо, който с 2 години закъснение все пак намери време да си вземе почетното гражданство от своето родно място, покрай рекламата на кортовете на татко си, бая поизложи южния град, та и всички нас. Трошенето на ракети не е патент на Димитров. И, ако при Макенроу беше номер, при това номер на тенисист номер 1, при Гришо, който не е номер 1 и никога няма да бъде, изглежда като фарс. Досега виновни му бяха треньорите – смени няколко за година, сега ракетите са му криви.



      Когато преди 3 години го определихме като Валери Божинов №2 – супер талант, който се самоопраска поради любов към собствения си образ и светския живот, ни ругаеха. Когато преди 2 години допуснахме, че би могъл да говори по-добре български език – все пак до 15-ата си година си е живял все в дълбоката ни провинция, не в Монте Карло, ни критикуваха. Когато преди близо година и половина писахме, че е срамно за първи път в рамките на повече от половин век Спортистът на годината да не благоволи да си вземе приза, ни казваха, че не сме били прави. Когато преди година изтъкнахме, че е нередно човек да вземе олимпийска квота от името на България поради положението си в раглистата, ама да не успява да играе за националния й отбор, когато това наистина се налага, а вместо това си скача от буната в Монако, повечето бяха съгласни с нас. След изстъпленията на Гришо в Истанбул какво можем да кажем?! Ние не сме изненадани накъде отива малкото момче с голямото его. А вие?

Автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.