На 21 юли 2023 година в Лом, пред сградата на Дирекция "Социално подпомагане", мъжът се заканил с убийство, ударил я в главата и я влачил за косата пред детето ѝ.

Свързани новини

16.02.2024 09:47

Година затвор за многократно осъждан, заплашил жена си с убийство

Видян 233 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съд постанови една година затвор за мъж обвинен от Районна прокуратура – Монтана за отправени в условията на домашно насилие закани с убийство спрямо жена

30-годишният Д.Д. е многократно осъждан. По подаден сигнал за отправени обиди и закани с убийство спрямо Ц.Д. е било образувано досъдебно производство. В хода на разследването е установено, че през 2020 г. пострадалата жена е заживяла на съпружески начала с подсъдимия. По време на съвместното съжителство мъжът проявявал ревност и често отправял заплахи към нея.

На 21 юли 2023 година в Лом, пред сградата на Дирекция "Социално подпомагане", мъжът се заканил с убийство, ударил я в главата и я влачил за косата пред детето ѝ.

Няколко дни след първия случай, той отново се заканил с убийство, докато тя била в автомобила с детето си. Викал, настоявал тя да отвори колата, след което се качил на тавана ѝ и с крак счупил предното панорамно стъкло.

На 4 август жената била на среща по координационен механизъм за дете в риск в отдел "Закрила на детето" в Лом. Мъжът дошъл в двора на институцията, викал, обиждал жената, удрял по прозореца на стаята, където се провеждала срещата, направил опит да влезе вътре. Жената заявила на служителите, че много се страхува за живота си, споделила, че в агресивно състояние мъжът може да я убие.

По досъдебното производство са проведени разпити, назначени са и са изготвени комплексни експертизи – съдебнопсихиатрични и съдебнопсихологични.

Определението на съда, с което на подсъдимия е наложено наказание 1 година "лишаване от свобода" при първоначален строг режим на изтърпяване, има последиците на влязла в сила присъда.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион