20.07.2009 10:45

Гледат мярката на похитителите на Александър Краузе

Видян 1436 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очаква се днес прокуратурата да поиска постоянна мярка "задържане под стража" на похитителите на 23годишния Александър Краузе.


БГНЕС припомня, че отвлеченият 23-годишен младеж, които беше спасен от похитителите си на 17 юли е Александър Краузе и е брат на 35 –годишния бизнесмен Владимир Краузе. Похитителите са се свързали с него ден преди провеждането на спецакцията и са поискали откуп от 50 хил. евро, но роднините са се обадили в полицията. Похитителите на Александър Краузе са 35 годишният Радислав Пирпазаре, 28 г. Делян Сърбев и 34 г. Явор Михайлов са похитили младия Краус край Божурище.
Поисканата сума за Александър Краузе е доста над 50 хил. евро каза същия ден зам. градският прокурор Роман Василев. За съжаление на критиците проведохме една почти перфектна и добре и професионално подготвена операция, каза тогава Василев по повод разбитата престъпна група 24 часа след извършено отвличане. Отвлеченото лице е на 23 години и е с българско и германско гражданство, уточни Василев. Приложената сила при задържането на похитителите е била в рамките на закона, заяви още зам. градският прокурор
"От опита, който набрахме за в бъдеще, мисля че ще имаме по-добри резултати по отношение на отвличанията", допълни Василев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец