Свързани новини

04.03.2021 14:47

ГЕРБ-Сливен събра партиите за споразумение за честна предизборна кампания

Видян 897 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Споразумение за честна и почтена предизборна кампания подписаха четири партии в Сливен. Инициативата на Предизборния щаб на ГЕРБ и областния координатор Десислава Танева бе продиктувана от тенденцията фалшиви новини и компромати да изместват фокуса от идеите и дебатите за политики в хода на кампанията. Споразумението бе подписано, освен от ГЕРБ, от “Републиканци за България”, ДПС и формацията “Изправи се! Мутри вън!”.


Макар документът да бе подписан от едва няколко формации, сред които не са основните опоненти на партията, ГЕРБ-Сливен се ангажира да се придържа към него. Подписването на споразумението публично дава знак на обществото кои са кандидатите, мислещи за местната общност. От Предизборния щаб на ГЕРБ-Сливен коментират, че споразумението очертава ясна разделителна линия между политическите субекти, които ще водят основана на идеи и политики предизборна кампания и тези, които ще залагат на мръсни номера, компромати и противопоставяне.


Според общинския председател на ГЕРБ Сливен Здравко Костадинов, партията ще води кампания, предлагаща идеи, а не личностни нападки, защото това е най-добрият начин хората да направят информиран и добър избор.


От щаба на ГЕРБ категорично заявяват, че ще водят толерантна агитация и ще се концентрират върху предложенията за подобряване на икономическата, социалната и жилищната инфраструктура в областта.


---



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни