Свързани новини

07.06.2021 15:34

ГЕРБ – СДС София област регистрира листата с кандидати за депутати

Видян 1511 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област Младен Маринов, заедно с областния координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова, регистрираха листата с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия – София област, за предстоящите избори на 11 юли, съобщават от пресцентъра на партията.


„Обнадеждени сме от активността и желанието на младите хора да участват в обществено-политическия живот, да градят и поемат отговорност за своето бъдеще. Затова в настоящата листа за Народни представители са включени шестима от младежите на ГЕРБ – София област“, заяви Младен Маринов.


„Политическа партия ГЕРБ дава път на младите. Над 30% от листата на Коалиця ГЕРБ – СДС за Софийска област е съставена от членове на МГЕРБ. Както на предишните парламентарни избори, така и този път отново ще заложим на позитивна кампания и множество срещи и разговори с всички хора от населените места в областта“, коментира от своя страна областният координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова.


На първо място в листата е  Младен Маринов, министър  на вътрешните работи в третия кабинет на Бойко Борисов. Втора е Николина Ангелкова, министър на туризма в третото правителство на премиера Бойко Борисов, народен представител в 44-ото и 45-ото Народно събрание и областен координатор на ГЕРБ за София област. Трети в листата на ГЕРБ - София област е Васил Цветков, народен представител в 44-ото Народно събрание, строителен инженер. На четвърто място е  Марин Маринов, юрист от Етрополе. Следва го Валентин Милушев, народен представител от 44-ото и 45-тото Народно събрание и общински ръководител на ГЕРБ в Самоков. Шестото място в листата е за Йоана Рашкова от Своге. Тя е финансист по професия. На седмо място е Антонио Тенев, лекар по професия, от община Костинброд. Следва го общинският ръководител на ГЕРБ в Ботевград Дамян Маринов, който е инженер. Девети в листата е Радостин Ялъмов, юрист по професия и заместник кмет на община Сливница. Десети е Юлиан Леков от община Своге, икономист по образование, член на СДС. Единадесети е Йоан Димитров, теолог от община Долна Баня. Дванадесети в листата е Коци Костадинов, предприемач от община Годеч. Тринадесето място е за Мария Джонгова – инженер от град Пирдоп. Четиринадесети е Виктор Илиев, студент и член на ПП ГЕРБ - Ихтиман. Петнадесети е Цветан Сичанов, който е юрист по образование и член на ГЕРБ в Самоков. На шестнадесето място в листата е Борислав Борисов, еколог, член на ГЕРБ в Божурище.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.