Свързани новини

10.06.2019 13:37

Фандъкова: Не ме интересуват оправданията, нови 280 000 лв. глоба за Графа

Видян 2184 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нова глоба от 280 000 лева налага столичният кмет Йорданка Фандъкова за ремонта на ул. Граф Игнатиев. Сега причината е надигане на част от настилката около релсовия път снимките на която бяха видими с просто око и обиколиха фейсбук с много гневни коментари.


"Не ме интересуват обясненията и оправданията на когото и да било! На този обект работиха огромен брой проектанти, инженери и строители. Когато за първи път си позволих да коментирам работата на проектантите, получих гневно писмо от Камарата на архитектите. Не било работа на кмета да казва колко дебела трябва да е фугата. Но, ако трябва, вече ще се ангажирам и с това! Не знам иначе какъв е начинът да се повлияе на всички тези хора да си вършат качествено работата", обяви Фандъкова, цитирана от dir.bg.


С новата санкция общо наложените глоби за обекта стават близо половин милион лева. Изпълнителят трябва и да отстрани дефектите.


МРРБ пък е наложило финансови корекции на общината за двете зони в центъра, които се ремонтират - около ул. Граф Игнатиев и около храма Св. Александър Невски. Санкциите са в размер на 5% от стойността на всеки от двата обекта. Общината обжалва глобите, а причината за тях са изискванията към изпълнителите: "Например, че изискваме висше образование. Но се вижда, че и това условие не е достатъчно. Може би вече трябва да искаме по 3 висши", каза Фандъкова.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Различни фирми печелят търговете, но едни и същи цигани изпълняват работата. Строителният бранш деградира устремно. Имаше там някаква камара ли, камора ли...

  • 002 Anonimenхомлес 30.06.2019 14:08

    фандъчка да си ходи дома.каквото можа- направи.питам:1""защо тъпите шопи говорят за себе си в мн. чило? 2защо говорят за "графа" и "попа"? 3 защо"мекат" силно "аристократично„напр. говоримЕ„ "ходимЕ„????????? като"БОКО„.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Ми я вижте "майстора" как е "фугирал", дори и една шпакла не е дръпнал да изчисти излишния разтвор.Оставете "майстора" но как никой не е видял това и да му направи забележка маааани !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни