Есенни

Свързани новини

18.09.2023 10:59

Есенни обувки за момче - как да изберем правилния модел?

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

При избирането на есенни обувки, обикновено трябва да имаме предвид защитата и сигурността, която дават в променливото време, както и комфорта и дизайна им. А за да се харесат на вашето дете, заложете и на интересна визия, която да го впечатли. Ето и нашите предложения за есенни обувки за момче.

Какви модели обувки за момче са подходящи за есента?

1. Детски гумени ботуши

Гумените ботуши са чудесен избор в дъждовното есенно време, защото ще осигурят на краката добра защита от вода и кал. Есента е непредвидим сезон, което означава, че трябва да сме подготвени, защото можем да бъдем изненадани от неочакван дъжд. Те осигуряват напълно водоустойчива защита на краката и дрехите и именно гумените ботуши могат да бъдат идеалният вариант за обувки за по-влажните дни. Освен защита от водата, те могат да осигурят и топлина в комбинация с термо чорапи, например. Но имайте предвид, че гумените ботуши не са подходящи за дълго ходене, а по-скоро за временна защита от неприятното време.

2. Боти и детски ботуши за момче

Ботите и ботушите са тенденция, която е актуална при избора за обувки за момчета през по-хладните месеци. Те са особено предпочитани за носене през есента, тъй като са чудесни за предпазване на детските крака от дъжд и студ. Детски ботуши за момче може да откриете в сайта на CCC, както и във физическите магазини на марката. Освен това ви очаква и голямо разнообразие от боти, които лесно ще съчетаете с дрехите на вашето дете. Изберете от разнообразието от модели, дизайни и цветове на CCC и ще останете очаровани от качеството и асортимента.

Дизайнът на ботите им лесен за комбинирате и можете да ги съчетаете както с ежедневното облекло, така и да се носят при по-официални поводи. Моделите от кожа, еко кожа и водоустойчиви материи ще осигурят максимална защита, достатъчна гъвкавост и така необходимия за децата комфорт. Детски ботуши за момче се предлагат в разнообразието от цветове - от класически модели в кафяво, бежово и черно, до по-ярки десени за впечатляващ акцент в облеклото.

Какви други типове детски обувки можем да изберем през есента?

1. Сникърски и маратонки


Едни от най-предпочитаните детски обувки са сникърситеи маратонките, които са актуални през всеки сезон. И това не е случайно - те са модерни, готини и супер удобни, което ги прави фаворит в избора на детска ежедневна обувка, без значение дали става въпрос за момчета или момичета. Те са универсални и лесно могат да бъдат комбинирани с всякакви стилове дрехи. Можете да ги съчетаете както с анцуг или дънки, така и с пола или рокля. А разнообразието от цветове и дизайни е наистина впечатляващо и лесно ще се харесат на децата. За по-студените дни изберете модел с дължина до глезена, който ще осигури допълнителна защита от студ и влага.

2. Мокасини


Също както детските ботуши за момче, така и мокасините са класически избор за обувки, които са актуални и модерни за пролетта и есента. Те чудесно решение както за официални поводи, така и за ежедневието, защото са леки, стилни и лесно могат да се съчетаят с всякакви модели дънки и панталон. Мокасините са подходящи за по-топлите есенни дни или ако планирате да прекарате деня на закрито.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

козирог