Свързани новини

16.10.2021 08:12

ЕК ще работи усилено върху българския план за възстановяване: Франс Тимерманс

Видян 1131 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнителният вицепрезидент на Европейската комисия Франс Тимерманс увери, че комисията ще работи усилено върху българския план за възстановяване. Страната ни очаква 6 милиарда и 600 милиона евро по плана, стана ясно вчера. В интервю за БНР Тимерманс не пое ангажимент, че първото авансово плащане може да бъде направено преди края на годината.


„Обикновено Комисията се нуждае от поне два месеца - подчертавам поне два месеца - за да прегледа и оцени плановете. Ще започнем веднага да работим по него. Обещах лично на министър-председателя, че ще работим много усилено по въпроса и ще водим диалог по него. Не мога да кажа, че това ще се случи преди края на годината, защото с всяка страна членка процесът отнема поне два месеца. Единственото обещание, което мога да дам, е, че започваме работа от първия ден“.


На въпрос доколко е реалистично страната ни да затвори въглищните централи до 2038 или 2040-та година, Тимерманс каза, че е необходима гъвкавост и изрази удовлетворение, че се осъзнава колко е важно да се извърви този път.


Снимка: БГНИС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тихомир Томов 16.10.2021 16:54

    Ще им трябва отличен разбирач и гадател !

  • 001 Anonimen 16.10.2021 14:58

    Девети ден сайта АФЕРА е подложен на брутална, свирепа хакерска атака, поръчана и платена от сегашните управленски кръгове. Без никакво съмнение. Атаките стартираха веднага след остри публикации, разследвания и разкрития на сайта АФЕРА за сегашните управляващи, чийто ментор е Румен Радев. Разбира се, и в навечерието на предизборната кампания. Атаките са професионални, ежедневно търсят начин сайта АФЕРА да бъде свален и заличен, ползват всякакви дестинации и умишлено вредят на сайта АФЕРА, на читателите и на рекламодателите. Бруталните атаки са ежедневни, денонощни и целта е сайта АФЕРА да бъде срутен, ако е възможно – заличен, така че на „арената“ да останат единствено мисирките, които от лизане на задника на Боко Тиквата се преместиха с усърдни езици към задника на Румен Радев и „почЕтените“ му. Безапелационно е ясно къде се крият поръчителите, които апропо и плащат за поръчката. Защото нито един хакер по света не работи „ползу роду“ или за „връщане на държавността“, хакерите работят единствено по поръчка срещу пари! Досега девет дни бая кинти извадиха поръчителите, които лелеят заличаването на сайта АФЕРА. И очевадно се изнервят, мноооого се изнервят. Атаките стават все по-агресивни, а когато човек е изнервен, ама много изнервен, прави грешки. Груби грешки. АФЕРА е подложена на обстрел и е сама на барикадата. Всички „почтени“, „новоморални“, „демократични“ и всякакви други измекяри и курви, без никакво извинение, се правят на утрепани. А се правят на утрепани, защото са заети да олигавят новата власт, а я лигавят, защото те слугуват винаги на всяка власт – преди на Тиквата, днес на Зеления чорап. Атаката срещу АФЕРА показа нагледно и нагледно лъсна как точно тези, които днес ви лъжат нагло, лицемерно и позорно, че са за „битка с корупцията“, за „свобода на словото“ и прочие, и прочие, поръчаха, платиха поръчката и подложиха една свободна медия на хакерски линч. Еще не вечер… Прокуратурата вече е сезирана за бруталната хакерска атака срещу сайта АФЕРА и ще бъде образувано досъдебно производство. Веселина Томова

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни