Той призна, че автомобилът му е застъпил релсовия път. „Да, това е нарушение от моя страна. Но имаше хора, които бяха плътно до тротоара. И ако трябваше да се престроя плътно вдясно, щях да отнеса главите на хората”, посочи водачът.

Свързани новини

07.11.2023 16:28

Дрогиран ватман блъсна шофьор в София и избяга

Видян 1196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ватман на трамвай е дал положителен полеви тест за наркотици, след като е блъснал шофьор в София и е избягал, предава Нова тв. Зрител потърсил екип на телевизията, за да разкаже, че на 3 ноември е бил участник в ПТП между кола на Пътна помощ и трамвай.


По думите му след катастрофата ватманът се е държал изключително агресивно и е избягал от мястото на инцидента. След откриването на ватмана и идването на място на полицията, имало тестване за алкохол и наркотици и се оказало, че полевият тест за дрога на водача от градския транспорт е положителен.


„Трамваят дойде много бързо отзад. Бях втора кола и ми отнесе страничното огледало с рамката. След това ватманът спря, оправи си огледалото и си тръгна. Когато настигнах трамвая, водачът започна да ми показва неприлични жестове. Когато се прибрах в гаража, ми извикаха КАТ, а по-късно стана ясно, че ватманът е с положителен тест за наркотици”, разказа водачът.


Той призна, че автомобилът му е застъпил релсовия път. „Да, това е нарушение от моя страна. Но имаше хора, които бяха плътно до тротоара. И ако трябваше да се престроя плътно вдясно, щях да отнеса главите на хората”, посочи водачът.


„Ватманът е преценил, че няма щети и затова е продължил по маршрута си. След известно време двамата отново са се видели, така да се каже и ватманът е разбрал, че има някакъв проблем. След като се прибрал в депо Красна поляна, сам се е обадил на 112, за да дойде КАТ и да обработи случая. Установява се, че вината е на водача на репатрака. Но тест за наркотици показва, че в кръвта на ватмана има остатъчно наличие на амфетамини. Книжката му е отнета”, заяви инж. Иво Василев, зам.-директор на Столичен Електротранспорт ЕАД. Според него ватманът е обяснил, че е пил лекарства, защото е пострадал преди време при падане с мотор.


И МВР, и столичният електротранспорт не казват дали е правена кръвна проба и дали има някакъв резулат от експертиза.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион