28.10.2008 19:21

Депутати: Подложени сме на терор

Видян 1119 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатският имунитет хич не гарантира на народните представители недосегаемост. Редица парламентаристи се жалват от непрестанен терор, подозирайки мъст с политически привкус.
Така например тъмносиният избраник Евгени Чачев се оплака, че една сутрин заварил колата си, паркирана без да пречи на когото и да било с надупчени гуми. И то всичките четири. Депутатът от ДСБ се разделил по неприятен начин с любимата си Лада. Той подозира, че кражбата на вехтата кола има политически характер. „На кой му е притрябвала Лада“, недоумява бившият министър на регионалното развитие и благоустройството. Връхната си точка терорът срещу депутата и неговите близки достигнал именно, докато бил министър. „Скъсаха дъщеря ми на изпит в СУ, само за това, че бяха разбрали, че баща й е министър“, сподели Чачев. Наскоро той пострада, след като ръката му бе начупена от камък, който изхвръкнал от превозващ строителни отпадъци камион и влетял в колата му. Депутатският статут изобщо не помогнал на Чачев да търси обяснение защо се допуска движение на претоварени камиони. Стоящите наблизо полицаи препратили избраника към кметът Борисов, който отговарял за това.
Съпартиецът на ексминистъра Атанас Атанасов също станал жертва на покушение, вероятно заради политическата си обвързаност. Той заварил страничните огледала на колата си долу на земята. По думите му си личало, че огледалата са отсечени с нещо като брадва. Колежката му социалистка Татяна Дончева пък се прости с чистачките на своето возило след нагла кражба в непосредствена близост до парламента, където е бъкано с ченгета. Кахърите на Атанасов и Дончева обаче са били нищожни в сравнение с атаката срещу семейството на цариста Станимир Илчев. Стенли и съпругата му Светла Петрова са изявени привърженици на ЦСКА. Депутатът подозира, че левскарски заговор стои в дъното на посегателството върху колата на телевизионната водеща, която бе запалена.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец