01/02

Свързани новини

15.06.2021 13:55

Деница Сачева: Амбицията ни е България да бъде едно по-добро място за образование и бизнес

Видян 1303 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Амбицията ни е България да стане още по-добро място за образование и бизнес. За разлика от нашите опоненти, ние имаме много добри идеи как да създадем повече възможности за младите и за предприемачите“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС и областен координатор на ГЕРБ за Добрич Деница Сачева на среща с членовете и симпатизантите на коалицията в понеделник вечерта. Пред над 100 души в Художествената галерия тя представи кандидатите за народни представители. Сред тях са двама младежи от структурите в Каварна и Балчик - 27-годишният Ростислав Милков и 31-годишният Стефан Стефанов. Другите две нови имена са на началния учител от Добрич Дочка Димитрова (от квотата на СДС) и каварненският адвокат Стоян Калев.


„Влизаме в кампанията само с позитивни послания. Многократно се опитвахме да върнем диалога в полето на идеите, но все още публичното пространство е наситено с омраза и компромати", посочи Сачева и увери симпатизантите, че на всяко бомбастично обвинение ГЕРБ ще отговаря с точни факти и данни. „Ние сме партията, която инвестира 2,5 млрд. лв. в образование и увеличи двойно учителските заплати. Върнахме в клас 50 000 деца. Помогнахме на над 30 000 фирми да запазят 300 000 работни места в пандемията. Вдигнахме с 40% минималната работна заплата, увеличихме доходите на хората и брутния вътрешен продукт", припомни водачът на листата в Добрич.


Деница Сачева и останалите кандидати подчертаха, че ще работят областта да стане по-добро място за живеене, с повече възможности за семействата, добро професионално образование със STEM кабинети и иновативни практики, както и с възможности за стартиране на бизнес. Областният координатор на ГЕРБ добави, че ще продължи усилията си за развитие на социалните услуги както в региона, така и на национално ниво.



Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Петров 15.06.2021 14:58

    ДЕНИИИ,ТИ СИ ТОТАЛНО МРЪДНАЛА!!!

  • 003 Anonimen 15.06.2021 14:35

    "Деница Сачева и останалите кандидати подчертаха, че ще работят областта да стане по-добро място за живеене..." ха ха ха от 2009 г. ГЕРБ обещават едно и също, че България ще стане "по-добро место за живеене", но това все не се случва, напротив българинът става все по-беден, НА ТОВА СЕ ВИКА МАНИПУЛАЦИЯ, винаги една и съща, защото народът е все един и същ - ПРОСТ, защото не спря да вярва на обещания и нагли лъжи при агитацията като тази измамница Сачева - НАГЛА КРАДЛА И МАНИПУЛАТОРКА, затова и Тиквун я привлече при себе си, да мами и манипулира !

  • 002 Anonimen 15.06.2021 14:25

    Много срамно ще е за добричлии ако гласуват за тази политическа курва която преди плюеше без да се спира против Борисов и ГЕРБ, а днес ги величае срещу милиони от джоба на народа ! Такива измекяри са от ГЕРБ, спомнете си Т.Биков как искаше да вкара в затвора Борисов, днес и той "верен" страж на Тиквата, ами онова копеле Митов същата клоунска картинка, ами Ант.Тодоров как размахваше документи уличаващи ГЕРБ и Тиквун в кражби и т.н., цялата ГЕРБ пасмина са завършени измамници и крадци събрани от "кол и въже" сред паплачта гладна за пари и способна в името на парите да продадат и майките си ! ГЕРБ са най-голямото комунистическо зло управлявало България, шайка от предатели и антибългари !

  • 001 затвор 15.06.2021 14:18

    Това алчно НПО кюмбе с многото измислени дипломи никога повече не трябва да припарва до държавна службица! Това зомбирано същество унищожи пенсионния фонд и открадна от пенсиите на десетки години работили българи за да ги даде на търтеите и увеличи тавана за вечните номенклатурници от престъпната ни власт!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.