Делян Пеевски в Търговище
01/08

Свързани новини

26.10.2023 11:10

Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Търговище: Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, залогът е доверието на нашите избиратели

Видян 462 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, защото залогът е доверието на нашите избиратели. Искам да действате спокойно и със самочувствие, тъй като много работа ни чака след това за повишаване на благосъстоянието на хората от нашите общини". Така съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се обърна към кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от област Търговище.




Той обсъди с тях основните теми, които са проблем в региона, свързани със създаването на по-добри условия на живот, привличане на инвеститори и подобряване на бизнес средата и инфраструктурата, така че младите хора да останат да живеят и да се реализират в родните си места. Пеевски се ангажира с пълната подкрепа на национално ниво за реализацията на тези политики.




В срещата участваха кандидат-кметът на Антоново - Хайредин Мехмедов, на Община Омуртаг - Алкан Хабил, Опака - Гюнер  Ашимов, областният председател на ДПС Търговище - Хамди Илиязов, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.





В Търговище бяха още зам.- председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.- председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Джейхан Ибрямов, Ализан Яхова, Ертен Анисова, Имрен Мехмедова - член на ЦОБ. областният председател на ДПС Добрич - Ердинч Хаджиев, областният председател на ДПС Шумен - Айсел Руфад, кандидат-кметът на Община Белица - Радослав Ревански и Община Русе - Айдоан Джелил.




По-рано Делян Пеевски посети храма “Св. Йоан Рилски” и Районното мюфтийство на Търговище, където се срещна с районния мюфтия Ариф Мехмедов.





Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог