За втори път един от най-натоварените булеварди в София - “Сливница” е под блокада в час пик заради Борис Бонев и кмет-гурбетчия от Спаси София

Свързани новини

15.02.2024 21:51

Бул. Сливница отново под блокада заради Б. Бонев и кмет-гурбетчия

Видян 642 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За втори път един от най-натоварените булеварди в София - “Сливница” е под блокада в час пик заради Борис Бонев и кмет-гурбетчия от Спаси София!


Стотици граждани на район “Илинден” спряха движението по бул. “Сливница” в знак на протест срещу неходещи т на работа районен кмет от Спаси София Емил Бранчевски.


Жителите на района протестират вече трета седмица, тъй като от миналата година Бранчевски е или в отпуск или в болничен. Днес по време на протеста самият кмет съобщи, че работел и “хоум-офис”, но от Германия. Да го защитава от протестиращите до него застана и общинският съветник от Спаси София Борис Бонев.


Той обаче също остана изненадан от начина на работа на излъчения от него кмет и заяви пред протестиращите: “Не знам да е бил хоум-офис и какви са правила за такава работа, но ако е незаконно, той ще си понесе наказанието”!


По време на предишния  протест граждани на Илинден обясниха, че имат сериозни подозрения как Емил Бранчевски работи в Германия и заради това го наричат гурбетчия. Тогава те дори залепиха плакати с лика му с надпис „Wanted – Издирва се“.


И днес както и миналата седмица събралите се хора тръгнаха на шествие от сградата на районната администрация на „Илинден“ и стигнаха до  входа на Западен парк на бул. „Сливница“. Последва и блокада на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Кукуш“.


В момента ОИК-София е разпоредила проверки в НАП, НОИ и външно министрество дали районният кмет има и друг трудов договор. А преди седмица по същата причина - наличие на фирма от район „Илинден“ бе освободен заместник-кметът Радослав Колев. Според справка в търговския регистър той има действащо дружество. Колев стана известен с това, че по време на първия протест срещу кмета Бранчевски си позволи да обижда протестиращите граждани с “ко..ленца нагли”.















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.