Силни позиции в отбора на Бойко Борисов в София заемат активните младежи Диян Иванов, Мартин Милев, Атанас Бояджиев, Борислав Куртев, Георги Владов, Никола Скорчалиев и Добромир Иванов.

Свързани новини

11.12.2023 16:16

Борисов пое лично ГЕРБ-София

Видян 1800 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов поема лично управлението на партията в София. Той събра депутати, общински съветници, районни кметове и районни ръководители на партията. Негов асистент ще бъде бившият кмет на Нови Искър Даниела Райчева.


Борисов е твърдо решен да демонстрира силата на партията си в столицата, сменяйки над 80 % от ръководителите на райони с нови лица от Младежи ГЕРБ. Сред тях са народните представители Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов, общинските съветници Димитър Вучев и Драгомир Младенов, заместник-областният управител на София Стефан Арсов, парламентарният секретар на Министерство на иновациите и растежа Станислав Петрунов, кандидатите за кметове на районите Младост и Студентски Юлиан Пейчев и Кристиян Маджуров, както и кандидатите за общински съветници Румен Александров, Михаела Иванова и Йордан Тодоров.


Сред основните задачи пред младите от ГЕРБ е да развиват структурите в столицата, спазвайки основните ценности, изповядвани от дясно-консервативната партия на Борисов. Повечето от новите районни ръководители са добре образовани и имат политически опит, имат семейства и деца, уточнява Гласове.


„Силата на ГЕРБ е в младите хора, които застават зад нашата кауза. За разлика от другите партии, ние много добре знаем, че не само бъдещето, но и настоящето принадлежи на младите. Те трябва да участват активно в управлението на политическите процеси и да взимат решения. Преди 17 години ГЕРБ беше основана от млади, образовани хора с хъс за генерална промяна на България. Обновяваме се постоянно, съчетавайки дързостта и енергията на младите с мъдростта и експертизата на опитните управленци. Затова няма кой да победи ГЕРБ!“, заявява Бойко Борисов.


Председателят на партията отново залага и на силна дамска квота, разчитайки на общинските съветници Ваня Тагарева и Лорита Радева, които поемат районните структури Панчарево и Искър. Маргарита Александрова поема район Оборище, Милена Янкулова продължава активно да развива ГЕРБ в Подуяне, а Ивелина Джартова ще продължи да работи за Кремиковци.


Бившите кметове на районите Връбница и Илинден Младен Младенов и Иван Божилов ще вложат усилията си в развиване на районните структури. Светослав Тодоров остава начело на ГЕРБ в район Нови Искър. Кметът Димитър Димов, който се пребори за запазване на Надежда като бастион на ГЕРБ, ще ръководи и партията в района.


Наталия Каменова






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.