Свързани новини

21.03.2016 09:25

Борисов: Отдавна сме изпреварили румънците

Видян 3110 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      В ГЕРБ добре се знае кой е първи, кой е втори и т.н. Цветанов се е доказал и се ползва с пълното ми доверие за организацията на партията, заяви премиерът Бойко Борисов в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия. И Руми Бъчварова се ползва с пълното ми доверие, и двама го знаят прекрасно, добави той.


   Запитан дали въпросът с „огледалото”, който му беше зададен от българите в Лондон в първите дни на февруари, е причина за спирането на поръчките, Борисов коментира, че това е било капката, която ми е дала ясен знак, че нещата изглеждат по различен начин отстрани.


  Аз мога да се гледам в огледалото и да се харесвам, и в Брюксел, и сред хората се подкрепя това, което правя, категоричен бе Борисов.

   „Не само метлата ще играе, но и с парцала ще забършем”, закани се премиерът Бойко Борисов. „Това, което правим, и това, че мога да се гледам в огледалото, партията е в голям подем, имаме много подкрепа и в Брюксел. Това ни амбицира”, продължи той.

  Отдавна сме изпреварили румънците във всяко едно отношение, смята Бойко Борисов. на въпроса кога сме ги изпреварили в борбата с корупцията, той отговори: „Това, че техните министри крадат, хванали са ги и са ги вкарали в затвора, а президентът им търси политическо убежище в Молдова. Не виждам българи да бягат в Румъния”.

Борисов се съгласи с твърдението, че у нас няма осъдени политици, защото няма корумпирани такива. „Превенцията е по-важна за мен. Аз знам, че правя всичко възможно да не крадат и който го „докопам”, знае, че ще си замине”, добави той. Според него негативният доклад на ЕС за страната ни се дължи на това, че е имало година и половина управление на Пламен Орешарски. „Имаме пълната подкрепа на Брюксел, на колегите ни там до един и особено това, което последния месец правим, всички дойдоха да кажат: „Нашият Бойко се върна”, посочи той. Според премиерът румънските компании идват в България, защото в страната ни се работи по-добре и е по-стабилна и прогнозируема.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни