Свързани новини

13.02.2014 17:01

Борисов до Орешарски: Премиер сте на кметовете на ДПС и БСП

Видян 1013 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С писмото, с което отговаряте на поканата ми за среща между вас и кметовете на общини от ГЕРБ, за пореден път доказвате, че сте премиер единствено на гражданите и кметовете на ДПС и БСП. Това пише в ново писмо до премиера Пламен Орешарски лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


Вчера министър-председателят написа на Борисов, че основен приоритет в управленската програма на правителството е преодоляването на различието между регионите в страната. Той е категоричен, че за кабинета не е от значение политическата принадлежност на кметовете от различни общини. „Готов съм да дискутирам и с Вас въпросите, които поставяте във Вашето писмо", пише още Орешарски.


ГЕРБ покани с писмо премиера Пламен Орешарски на среща с кметовете от партията, в удобно за двете страни време и място, „на която да представите аргументите на правителството за разпределението на средствата по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите".


Причината беше несъгласието на бившите управляващи с начина на разпределение на 500 милиона лева по инвестиционната програма.


Според Борисов при посещенията на премиера в страната прави впечатление, че той с охота се срещал с кметове от БСП и ДПС.


"В този ред на мисли не разбирам защо както вие, така и финансовият министър, отказвате да се срещнете и да разясните на кметовете от ГЕРБ критериите, по които правителството разпредели средствата от инвестиционната програм "Растеж и устойчиво развитие на регионите". По този начин за пореден път доказвате, че бягате от неудобни въпроси, на които нямате логичен отговор", пише днес лидерът на ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог