Борисов коментира и вчерашната закана на БСП, че ще искат разглеждането на имунитета му в зала:

Свързани новини

07.07.2023 09:50

Борисов депозира отказа си от имунитет вчера в деловодството на парламента

Видян 682 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е депозирал вчера в деловодството на парламента отказа си от имунитет, съобщи самият той преди началото на пленарното заседание, предаде БНР.

Борисов коментира и вчерашната закана на БСП, че ще искат разглеждането на имунитета му в зала:

"Да си гледат работата, отдавна е депозиран отказът ми от имунитет, така че тази дъвка да спрат да я дъвчат. Вчера го изпратих на Росен Желязков и днес сутринта го е завел. Онзи ден го казах, кое ви притесни?".

Отпадането на Механизма за наблюдение и посещението на украинския президент Володомир Зеленски се дължат на усилията и компромисите, направени от ГЕРБ, каза още Бойко Борисов:

"Лидерството беше на ГЕРБ и благодарение на това се случи…така че е имало смисъл да направи правителство и некоалиционно мнозинство. Идването на президента Зеленски се случи на базата на компромиса, който ние направихме да отстъпим нашия мандат, премиерското място, за да се създаде правителство. Иначе такова посещение нямаше да има".

Пак благодарение на усилията на депутатите от ГЕРБ-СДС Делян Добрев и Христо Гаджев вчера в парламента са приети три решения – за модернизиране на военните ни запаси, за започване на преговори за продажба на оборудването на АЕЦ „Белене“ и декларацията в подкрепа на членството на Украйна в НАТО, посочи Борисов и отправи критика към партньорите си в управлението:

"Не беше честно ние да пазим кворума, да участваме в комисиите през това време, а някои да тичат да си правят селфита. Искам да благодаря на Мария Габриел за изключителната работа".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.07.2023 10:22

    Ами как щеше да има посещение като ти си Путлеропитек, кой ще дойде при твое правителство ?Като осветен крадец, се правиш на вечно обиден ? Всичко е твоя заслуга ? Че сме най бедни, така е ! Че сме най смъртни, така е ! Че държавата е наникъде, така е ! Че сме корумпета , твое дело е ! и тн....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион