Свързани новини

29.09.2021 13:12

Борисов да си спази обещанието: Радев

Видян 1065 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Бойко Борисов неведнъж е заявявал, че ще се кандидатира точно за тези избори и като човек на думите и обещанията, очаквам да ги спази”,  заяви от Пловдив президентът Румен Радев. Припомняме, преди дни той вече призова лидера на ГЕРБ да се кандидатира за предстоящия вот за държавен глава.


Радев изтъкна, че Борисов почти всеки ден критикува президентската институция и я обвинява в диктаторство. „Да излезе на тези избори, да ги спечели и да внесе демократичните си ценности в президентската институция”, настоя той.


Президентът добави, че държавата ще реагира с цялата си сила срещу всеки, който се опитва да купи изборите.


Радев коментира още, че служебното правителство задължително трябва да внесе в Брюксел Плана за възстановяване и развитие. „Има две условия – реформа в правосъдната система, да се посочи фиксирана дата за спиране на енергетиката от въглища”, обясни Радев.


Ситуацията със заседналия кораб в Камен бряг, президентът определи като „картина на безхаберието в продължение на десетилетия по отношение на морското спасяване”.


„Бяха заети да приватизират флот, концесионират пристанища, да драгират за стотици милиони с неясни договори и неясни резултати – това е резултатът”, каза Радев. Той поздрави хората, които работят по случая и по обезопасяването на кораба.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 29.09.2021 13:21

    Ха ха ха, г-н Радев, кое свое обещание е спазил тоя боклук, че имате очакване, този банкянски простак първо е страхливец и второ от простотия умее само да дразни ! Няма да се кандидатира защото го е страх, че ще загуби "състезанието" с Вас ! Както казах той е ПРОСТ СТРАХЛИВЕЦ !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион