Пачето, както го наричат приятелите, се стъписа, но нищо не каза. Дали заради спомена за волгата-комби от миналите времена? Не зная.

Свързани новини

30.01.2024 11:56

Бях на маса с „нашия Спас”: Киро, не е нещо особено

Видян 22209 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кирил Петков избяга, та и не си плати сметката, защото е засечен със Спас Русев – по-известен още от царско време като „нашия Спас”, както го беше определил самият Симеон Втори. Понеже съм бил на маса с този бизнесмен, гарантирам - нека не съжалява бившият ни премиер и действащ депутат: не е нещо особено.

Бях поканен на вечеря, на която присъстваха двама ексминистри – единият, също като Киро, бе действащ депутат. Запознаха ме с човека, а аз, понеже го помня още, когато беше шофьор на радио-кола на Хоризонт, където майка ми беше кръстница и водеща на Преди всички, Бог да я прости, се пошегувах: „А, това ли е нашият Спас”?

Прост въпрос, при това поднесен от мен с невинна усмивка и дружеско подаване на ръка, а удари като гръм от ясно небе.

На масата настъпи смут. Все пак, в очите на министрите този човек е настоятелно питащ ги какво се случва в България, както обясняваше К. Петков, управлява телекоми, национални телевизии, кръга на юпитата още от лондонските им времена...

Пачето, както го наричат приятелите, се стъписа, но нищо не каза. Дали заради спомена за волгата-комби от миналите времена? Не зная.

Не помня да е имало някакви особени детайли или интересни теми от онази вечер, които си струват разказването. Както и от друга, когато бяхме на голяяямо олигархично парти, на което той беше довел гръцки принц. Но тяхната маса беше по-лоша по локация от нашата, която беше досами нея. А Лили Иванова не беше доволна, че вместо нея, на финала пя Ана Виси...

За Кирил Петков, разбира се, тогава никой не беше чувал и нямаше представа.

 

Борис Ангелов


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.