Защо? Защото хиляди служители на МВР си свършиха работата. Ако аз подам оставка, това означава да ги предам. Не смятам, че министърът на вътрешните работи трябва да бъде изкупителна жертва за дългогодишните проблеми в БФС", подчерта Стоянов.

Свързани новини

17.11.2023 14:17

Бях на филм за ало измамите, това не е забава: Вътрешният министър

Видян 574 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бях на филм за телефонните измами,  който ще тръгне по кината, това е служебен ангажимент, отговори министърът на вътрешните работи Калин Стоянов на въпрос дали е бил на кино по време на протестите, и подчерта, че няма да подаде оставка. МВР е консултант на филма.


По думите му това е сериозен филм за сериозен проблем като ало измамите, освен ако някой не смята телефонните измами за забава.

    "Редно е да направим обобщение на ситуацията от снощи. Всички станахме свидетели на безпрецедентен погром в центъра на София. Само навременната реакция на служителите на СДВР и жандармерията осуетиха по-сериозни щети и дори жертви. Затова именно се учудвам на искането за моята оставка.

 Защо? Защото хиляди служители на МВР си свършиха работата. Ако аз подам оставка, това означава да ги предам. Не смятам, че министърът на вътрешните работи трябва да бъде изкупителна жертва за дългогодишните проблеми в БФС", подчерта Стоянов.


Той посочи, че провокаторите се появили по-късно на протеста.


Запалилият буса вчера вече е обвинен, добави директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов. Той обясни, че сред задържаните 33 души има проявени за наркотици, футболно хулиганство и други.


Директорът на СДВР е започнал вътрешна проверка заради служители на реда, които са превишили правата си по време на протеста в София снощи, обяви още Калин Стоянов.


Той допълни, че е наредил проверката да бъде извършена в спешен порядък.


 Стоянов посочи, че оперативната дейност на МВР е поверена на главния секретар и затова не е бил на мястото на сблъсъците.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева