Свързани новини

01.08.2013 14:37

Бесен скандал в нета между Богомил Бонев и Асен Генов

Видян 1829 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандал между Богомил Бонев и Асен Генов се развихри днес във Фейсбук, предаде Блиц.


Бившият вътрешен министър, който не крие своята неприязън към блогъра, директно го обвини, че е взел пари заради протестите. Всичко започна с обновеното състояние на Богомил Бонев, който написа: “# тагът на Асен Генов: ‪#‎BeDummyWithMe‬!” Последва светкавичен отговор на Асен Генов: “Впечатляващо! г-н Бонев говори английски и ползва социални мрежи...”

Богомил Бонев отвърна на удара и нарече блогъра “Преброител на делфини”. По този начин той визира решението на екоминистерството да даде 3, 5 млн. лева за преброяване на делфини. Парите трябва да бъдат получени от “защитника на зелените” Тома Белев, който пък е близък приятел на Асен Генов.

Накрая спорът между двамата ескалира до такава степен, че Асен Генов заплаши опонента си със съд: “Бонев, като човек от системата няма начин да не знаете, че за всяка клевета рано или късно се плаща. Съдът в България няма дълго да е "под чехъла" на мутрите и тези, които Вие обслужвате с позицията си за протеста. Ако имате грам доблест, назовете един преброител на делфини по име и се срещнете с него в съда, клеветнико!”

Ето и част от най-яростната размяна на реплики между двамата:

Асен Генов: “Бонев, не се дръжте с мен фамилиарно. "Асене" може да кажете на сина си (ако имате). Към мен държа да се обръщате на презиме. "Вие" не е задължително, тъй като аз НЕ Ви уважавам.”

Богомил Бонев: “И аз не те уважавам, но обръщението към мен е “господин Бонев”. С “Бонев" може да се обърне към мен някой, който минимално е на моето ниво. Вие сте дъното!”

Асен Генов: “Моля, да ми говорите на ВИЕ, Бонев. Не ме респектирате нито с морала си, нито с политическата си кариера, нито с връзките си със системата. Но Ви говоря на Вие. А Вие, Бонев, за какъв се преживявате? Екс-министър на МВР, ок... Ще ми пратите биячи ли?”

В спора се намеси и Тома Белев, който се почувства лично засегнат от думите на бившия вътрешен министър и написа: “най-обичам да критикуват източниците ми на доходи хора които крият своите.”

Накрая Богомил Бонев заплаши и Тома Белев със съд: “Г-н Белев, интересът ми към темата е наказателно-правен. Ще имате нужда от адвокат.”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни