Туристите с ужас наблюдават от брега как звярът ранява Владимир Попов, преди да го завлече под водата

Свързани новини

09.06.2023 16:00

Баща разказа за ужаса, когато видял как акула разкъсва сина му в египетски курорт

Видян 1793 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съкрушен руски баща разказва за ужаса, който изпитал, когато видял как синът му е разкъсан до смърт от тигрова акула в египетски курорт, докато той крещял: "Татко, спаси ме!

Юрий Попов е бил принуден да гледа безпомощно от брега как хищникът обикаля сина му Владимир, 23-годишен, преди да го завлече под водата в курорта Хургада в атака, която според него е продължила 20 секунди, предаде
DailyMail.


Почиващите излязоха от водата, а ужасените зрители извикаха на Владимир да плува далеч от акулата, преди да бъде разкъсан до смърт.



След това тигровата акула е уловена и изтеглена на сушата с лодка, след което е убита.

"Отидохме на плажа, за да си починем", разказва г-н Попов, който е родом от Русия. "Синът ми беше нападнат от акула, всичко се случи за секунди".


Съкрушеният баща казва, че в близост до сина му не е имало членове на семейството, които да му помогнат във водата, въпреки че по първоначални данни приятелката на 23-годишния мъж е успяла да избяга от нападението.


"Каква помощ можете да окажете? Тази месомелачка се случи за 20 секунди, той просто беше завлечен под водата', каза г-н Попов.


Бащата каза: 'Това е абсолютно нелепо съвпадение, защото това е безопасен плаж. Наоколо има кораби и яхти. Никога не се е случвало там. Обикновено нападат на диви плажове. Това е просто някаква зла съдба.


Владимир е живял с баща си в Египет няколко месеца преди ужасяващото нападение. Г-н Попов заяви, че ще кремира сина си и ще върне праха му в родната им Русия.


На видеото се вижда как след нападението тигровата акула е уловена и изтеглена на брега от лодка и изглежда, че е била жива, преди да бъде намушкана до смърт.


Египетските власти потвърдиха, че акулата е предадена за изследване, за да се открият причините за поведението ѝ и да се установи дали животното е свързано с такова, което "е причинило няколко предишни инцидента".


Видео, заснето от ужасени зрители, показва как Владимир отчаяно крещи "Татко, татко", докато хищникът го обикаля във водата, преди да предприеме атаката.



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец