Свързани новини

01.07.2021 15:50

Автомагистрали има стая за първа интимна помощ

Видян 4240 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Държавното дружество Автомагистрали си има стая за първа помощ в административната си сграда, която реално напомня на хотелска за интимни срещи, съобщава Bird.bg. Там липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за близки срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони Мерси.
Стаята за първа помощ се намира точно срещу кабинета на зам.-шефа Георги Котев на седмия етаж. Няма никаква логика тя да е точно там, защото ако някой пострада и се нуждае от първа помощ той трябва да бъде качван чак на седмия етаж, а после евентуално - спускан до линейката. Напомняме, че Котев упорито отказва да напусне поста си, след като беше уволнен от служебния кабинет.


ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА на Автомагистрали и се предоставя за ползване при необходимост, пише в заповед на директора номер 3-447 от 25 септември 2020 г.  За да се изясни кой е ползвал стаята новото ръководство на дружеството е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, твърдят наши източници,  но до момента те не са предоставени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 01.07.2021 16:18

    12 годишно управление на ГЕРБ пося разруха,кражби, беднотия, простащина и проституция политическа и "натурална", така е когато няма народ, а само едно стадо овце от порода "Българска тъпоглава" и овчарят на това стадо днес е в Делиорманът в село Вълнари да "раздава" спокойно откровени лъжи и храчки срещу опонентите си ! Там в Делиорманът този изпечен бандит намира последни послушковци много от които дори не говорят български, но за сметка на това са много наведени и послушни !

  • 001 И Триморският масон Радев е корумпиран 01.07.2021 16:17

    ГЕРБ: "НИЕ ГРАБИМ, ВИЕ ПЛАЩАТЕ. ЯСНО?"

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни