Свързани новини

08.11.2021 16:37

Антоанета Цонева подаде сигнал за нарушения на ДПС с контролиран вот чрез подвижни секции

Видян 1844 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антоанета Цонева от “Демократична България” подаде сигнал в полицията за нарушения на ДПС с контролиране на вота чрез подвижни секции в пазарджишкия избирателен район и по-точно общините Сърница и Батак.
“Схемите, които са опитват да разгърнат ДПС за контролиран вот в този МИР, чрез създаване на подвижни секции за хора с увреждания, се правят с неистински свидетелства за ТЕЛК и фалшиви епикризи. Подаваме сигнал в полицията и ще искаме проверка на тези документи и на ставащото в Батак и в Сърница,” каза Цонева в своя публикация във Фейсбук.
В Пазарджишко Антоанета Цонева се изправя на 14 ноември срещу Йордан Цонев, кандидат-депутат и водач на листата на ДПС в областта и заместник-председател на движението.
“Схема е имало и преди. Резултатът е две в едно - опит да се избегне машинното гласуване и пряк контрол на избирателите за кого да гласуват. Знаем схемата, описана е от Свободна Европа за Разград”, казва Антоанета Цонева на кандидата на ДПС, след което публикува разказа за срещата си с Йордан Цонев във Facebook и обещава схемите да срещнат решителен отпор от страна на “Демократична България”.
Разследването Свободна Европа, публикувано миналата седмица, разкрива, че в разградския район от различни общини местни се регистрират като неподвижни непосредствено преди изборите на 11 юли. Над 2500 души са поискали от властите да им осигурят подвижни избирателни урни.
Полицията в Разград по-късно е установила, че сред тях има и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Асен 09.11.2021 20:28

    Ако не са ми ДПС няма как да си скалъпят кампанията от ДБ, толкова са безидейни!

  • 003 Дани 08.11.2021 21:54

    Абе ДБ що не вземат да си приберат това нещо и да не го пускат повече по телевизиите?

  • 002 Мартин 08.11.2021 17:47

    Нали именно от партията на олигархът Иво Прокопиев - уж Демократична България поискаха повече секции, които реално обслужват именно ДПС! Да не се правят сега на разсеяни!

  • 001 Мария 08.11.2021 17:19

    На Дб им дай да мрънкат и да недоволстват, в тва са най-добри.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак