Свързани новини

02.09.2023 12:09

Алексей уреди срещата ни с Киро и Асен за сглобката: Борисов. Не каза дали е била в манастир

Видян 1302 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"След масовите арести, незаконните арести от страна на "тяхното" МВР, физическата среща не беше възможна. Алексей Петров осигури тази логистика да можем да си говорим. Важното е да се знае - той не е присъствал на тази среща. Бяхме аз, Кирил и Асен. Аз трябваше да преглътна незаконния ми арест в името на една по-висша цел".


Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърдението, че Алексей Петров има участие в съставянето на кабинета. Напомняме, че самият Петров разказваше как го е сторил в последните си интервюта преди да бъде убит преди дни.


Борисов обяви, че няма проблем да си говори със съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков, който по-рано тази седмица го призова да му се обади по телефона. Проблемът в момента бил, че Петков е в САЩ, а лидерът на ГЕРБ не обичал да говори по телефона, издаде Борисов малка тайна на своя партньор по Сглобка.


Борисов се пошегува, че "неговият" футболен отбор навремето е бил основен противник на "отбора на Комсомола", създаден от Алексей Петров. "Оттогава ми е битката с ДС", заяви той.


"Нищо лошо в случая няма, че един човек, когото вече го няма, е създал логистика, за да може да започне разговорът. Не е тайна, че сме провеждали среща. Тезата, че това правителство се дължи на Алексей Петров, е спекулация. Той създаде логистиката".


Той не беше попитан дали това е станало в Самоковския манастир, както тогава се разчу или в ресторанта на дъщерята на Алексей Петров на неговата частна улица в полите на Витоша, както убитият разказваше.


Според сайта Либерта, който оповести срещата "на тайния разговор с Борисов в Самоковския манастир Кирил Петков не се е интересувал от нищо свързано с България, съдебната реформа и какви политики ще се следват, а само дали имат още клипове с него и Лена от квартирата с "парапета". В типичния си стил Борсов се е засмял и е отговорил, че не знае, като го окуражил с многозначителното: "Дано само не си се изложил!". След което е дал да се разбере, че от резиденция Лозенец имало цял сериал" с двойката..



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева