Свързани новини

06.03.2013 11:37

Алексей Петров: Въпросът в момента е - къде е детето на Брендо

Видян 2956 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на вътрешните работи в оставка прояви безумен цинизъм с отношението и думите си за отвлечената дъщеря на Евелин Банев – Брендо. Това заяви пред журналисти Алексей Петров, преди да започне днешното разглеждане на делото срещу него от Софийски градски съд, предаде Фокус. По думите на Петров – „Не може, с отвличането на едно дете, да се стараеш да останеш на власт”.


Алексей Петров отбеляза, че Цветанов не се вълнува от това как е отвлечено детето на Брендо, къде е в момента, а обяснява само какъв е баща му.


„Баща му е такъв, какъвто е излъгал Цветанов, че е пред цяла България”, заяви Алексей Петров.


Той посочи, че докато е бил в системата на ДАНС до 2009 година, не е разполагал с данни, че Евелин Банев – Брендо е кокаинов крал. Алексей Петров обясни, че лично е лежал в една килия с Брендо и знае много неща, които другите не знаят.


„Брендо ми е казвал, че знае неща за Бойко, за Флоров и за Цветанов, които ако разкаже – ще стане страшно”, посочи Петров. На въпрос - какви са тези неща, Алексей Петров подчерта – „Това, което те правят, а го приписват на Брендо”.


„Въпросът в момента е - къде е детето на Брендо”, заяви Алексей Петров. Петров посочи още, че с думите си, Цветан Цветанов доказва, че прави опит „да шантажира” президента Росен Плевнелиев за това кой да бъде вътрешен министър в служебния парламент.


„Именно в тази ситуация президентът има възможност да покаже достойнство”, отбеляза Алексей Петров.


По отношение на обвиненията, че част от протестиращите на Орлов мост са извикани именно от него, Алексей Петров посочи – „Аз съм създаден от службите на МВР и никога няма да накарам човек да хвърли камък срещу полицай”.


В 9,30 часа днес в Софийски градски съд започна заседанието срещу Алексей Петров, Антон Петров, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов, Цеко Йорданов. Обвиненията са за образуване и участие в организирана престъпна група и за рекет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци