Свързани новини

13.09.2021 17:12

40%: Живеем добре

Видян 1295 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Общо 40% от българите твърдят, че животът им се движи в правилната посока, сочи проучване Евробарометър по поръчка на Европейския парламент и проведено на 17-25 август в целия ЕС, пише Дневник.


Според данните за влошаване на личното им положение говорят 17% у нас, а при 35% от хората нещата не се вгорчават, но не се и подобряват.


Така спрямо средния показател за ЕС българите са по-оптимистично настроени за личния си живот. Общо 36% от европейците са оптимисти за личния си живот.


На този фон обаче съгражданите ни остават песимисти за страната си. Общо 44% вярват, че като цяло ситуацията в България отива на зле. Други 29% са казали в края на август, че не виждат нито подобрение, нито влошаване. Оптимисти са 24%.


Сред 27-те страни членки само в Гърция и Кипър са по-притеснени за личните си финанси. България е доста под средния показател и влиза в следващата група от 5 държави заедно с Румъния, Испания, Португалия и Латвия.


Очаквано в Швеция, Дания и Нидерландия са най-малко притеснени от финансовите последици от пандемията за финансите на домакинството им.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Lucid & Ferrous 13.09.2021 21:46

    Живеете си и още как. Нали окрадохте, прогонихте или осмъртихте 2/3 от населението на България. Депопулацията се оказа изключително ефективна за повишаване стандарта на циганско-комунистическата сган в опитния полигон бг. Опитът продължава в планетарен мащаб.

  • 002 Anonimen 13.09.2021 17:59

    Българина е с най нисък жизнен стандарт в Европа! Естествено на далавераджий и някои специални свръхзаплатени професии им се струва ,че цъфтим и вързваме! Не може дори и да взимаш скромните 1500лв да кажеш ,че сме добре като виждаш хора ровещи по контейнерите за боклук и спящи по парковете бездомници.

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 13.09.2021 17:23

    Тази сутрин Булгаристан осъмна като средно-статистическа европейска страна. На тази паметна дата българинът достойно може да заяви, че бедността е преборена и слънцето ще изгрява вече от запад !!! Това заяви и другарят Асен Василев, а другарят Румен Радев направи най-краткото си изявление до сега "Точно така е!". Месното туземно население излезе по улици и площади и гръмки скандирания и неспирни овации викаше: "Слава Американу, слава Булгаристану, Героям слава!" Разплакани пенсионери не успяваха да изразят вълнението си и само част от тях споделиха безграничната си радост към новите на „братя“ и сестри от ГеЙЕвропа!!! Някои твърдяха, че най-накрая, в зимата на своя живот са успели да видят „светлото бъдеще“ и то без очила. От ранни зори на този „велик“ ден, заместил православният такъв, по пощите се разтоварваха палети с реклами брошури на Сейшелите, Бали, Малдивите, Канарските острови и още десетки дестинации, които ще красят като за последно, последният плик с пенсията на „заможния“ български пенсионер, преди да се отправи към НЕБИТИЕТО с американската мечта и лозунгът на пуделите в Булгаристан: "Слава Американу, слава Булгаристану, Героям слава!" АМИН !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак