Свързани новини

25.03.2021 16:24

4 мандата работя за 23-ти МИР и икономическото развитие на България: Димитър Главчев, чийто офис беше първият дом на ГЕРБ

Видян 6972 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Господин Главчев, сигурно малцина дори в ГЕРБ знаят, че офисът на Вашата счетоводна кантора беше първият дом на сдружението и партията, връщате ли се към тези спомени и очаквахте ли преди 16 години всичко онова, което се случи?



Благодаря, че ме връщате към онези години. Сдружение ГЕРБ е основано в офиса на Краси Велчев, но понеже той е в Бакърена фабрика, беше много по-удобно в моя – на бул. Витоша, комуникативно място, да се набират нови членове и да се плаща внос. Сегашната централа на партията е на метри от този първи дом, както го нарекохте. Започнахме още с кандидатурата на Борисов за кмет в края на 2005 г. Бяхме десетина души. Сигурно само той е очаквал, че ще стигнем толкова далеч, че ще станем толкова силни.

Като кандидат пети пореден мандат в 23-ти МИР в София, какво Ви кара да се гордеете, а какво  - да съжалявате от изминатия път?



Кандидат съм за пети мандат, а четвъртият ни беше първият цял. Горделивостта е смъртен грях, но мога да кажа от какво съм доволен. Даже съм щастлив, че макар и в кризи, изпълнихме дадените на хората обещания. И в четвъртия мандат, и във всички останали. Няма от какво да се срамувам. Но съжалявам за грешките, които сме направили. Признали сме ги и се учим от тях. Който не работи, той не греши, както мъдро са казали предците ни.

Пети път сте кандидат в същия район, докато много депутати „прехвърчат”. И това си е Вашето място, или бъркаме?



Така се случи, че районът, в който съм роден, районът, в който съм учил и където живея ми е избирателен като депутат. Познавам добре проблемите на хората, на икономиката му. Най-хубавото е, че със Сашо Ненков сме екип вече за пети мандат (№2 и №3 в листата на ГЕРБ). Екип сме и с местната власт в София, на която всячески се опитваме да помагаме. Ще дам веднага и пример с любимата ми Витоша, където съм във всяка свободна минута. Опитваме се по всички теми, свързани с планината всячески да подкрепяме работата на кмета Фандъкова и главния архитект Здравков. Сега актуална е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Тихомир Томов 28.03.2021 21:03

    Откакто Главчев прочете книгата за Боко, разбра че е ценен за СИК !

  • 005 Петров 26.03.2021 16:07

    ЕЙЙЙЙ,МНОГО,АМА МНОГО СИ НАГЪЛ!!! МАРОДЕРИ ДОЛНИ,СЪСИПАХТЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ!!! МАЛКО,МАЛКО ВИ ОСТАНА!! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО НА 04.04.21!!! СЪД!!!ЗАТВОР!!!КОНФИСКАЦИЯ ПЪЛНА!!!

  • 004 Anonimen 25.03.2021 22:47

    БОКЛИК!

  • 003 Anonimen 25.03.2021 22:40

    4 мандата никой не разбра каква е компетенцията на тази герберска калинка. Той е живият пример, че повече от 2 мандата не трябва да стои никой, не само депутат, а и др. изборни длъжности. Толкова се ояждат и захлебват, че си мислят че ще бъдат вечни

  • 002 Anonimen 25.03.2021 21:51

    Хората изнемогват, на първо място сме по смъртност, но човекът е щастлив! ИЗРОДИ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв