Математиката е особено специална наука, която може да даде отговори на почти всеки един въпрос

Свързани новини

17.11.2023 10:05

2 математически стратегии за играта 20 Super Hot

Видян 399 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Математиката е особено специална наука, която може да даде отговори на почти всеки един въпрос. Точно по тази причина и анализаторите от Sillentbet обръщат внимание на Super Hot 20 и възможността да се прилагат някои интересни стратегии. На първо място искамe да напомним, че ротативките нямат точно регламентирана стратегия и оперират изцяло на шанса. С други думи ще е трудно да се повлияе толкова много върху самия алгоритъм на играта. Все пак това не означава, че не могат да се използват някои математически системи.


На първо място ще открием, че феновете имат пълната свобода да използват най-различни системи от математиката, по думите на някои експерти, това има ефект, но се изисква доста търпение. Нека обърнем внимание на първото предложение – числата на Фибоначи.


Идеята е, че някога Фибоначи наблюдавал растения и животни и решил да направи експеримент. Той си представил, че има двор, а след това закупува един мъжки заек, след това купува и женски. Когато те се размножат, броят им става три. Числата на Фибоначи са известни с това, че сборът от предните две цифри дава следващото число.


В този случай имаме 0 зайци, после става 1, събираме числата и получаваме още един, събираме предните две единици и имаме официално два заека, след това стават три, като се ражда трето зайче. И така в последствие, зайците продължават да се размножават до степен, в която числото им расте в геометрична прогресия.


Как това може да се приложи при залозите? Представете си, че започвате с минимален залог и увеличавате неговата стойност по примера на Фибоначи. Най-вероятно залогът се повишава, но правите така, докато не спечелите. Логиката е, че когато има висок залог и спечелим, можем да покрием предишните и да сме на печалба. Единственият проблем е, че все пак това изисква търпение и доста сериозна инвестиция.


Теорията на Даламберт е подобна, но изисква от клиента да определи от самото начало сумата, с която ще играе. След това се изисква да се определи и една единица за залог. Ако нашата единица е 1 лев, то при Даламберт ще открием, че при всеки успешен залог трябва да увеличаваме с една единица. При неуспех, рестартираме изцяло системата и започваме отначало.


Нашата препоръка е да тестваме всичко това в демо режим, за да проверим и колко точно е адекватно. Въпросните стратегии са за играчи, които имат доста търпение и могат да си позволят подобни опити. Все пак сме длъжни да напомним, че посочените варианти не дават никаква гаранция за успех. Използването им е изцяло на отговорност на самия играч.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Обърнете внимание на факта, че докато играете в платформата на анализаторите няма да има никакви рискове, все пак трябва да запомним, че играта в онлайн казина не дава гаранция за успех.


Причината е, че тук има само шанс и нищо повече от него. Имате шанс да спечелите, но имате шанс и да изгубите, точно по тази причина винаги се подчертава отговорната игра. Запомнете, че нито една стратегия не обещава бързо забогатяване, без значение колко хвалена е. Нито едно казино не е институция, която да ви направи богати за половин час, това не е и място, където да решавате финансови проблеми. Препоръчваме да спазвате условията за отговорна игра.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец